Tiril Sjåstad Christiansen:

Nå er babyen her!

«Farmen kjendis»-programlederen har blitt tobarnsmor.

TOBARNSFORELDRE: Tirill Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen har fått en liten sønn. Her med storesøster Vega. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Tirill Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen har fått en liten sønn. Her med storesøster Vega. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (27) og kjæresten Stian Lauritzen (34) ventet sitt andre barn sammen. Nyheten slapp hun selv ved å dele et bilde av den voksende magen med følgerne sine på Instagram.

«Vi gleder oss kjempemye til å få en gutt, det blir liv og røre i heimen! Er jo bare å kjøre på når man først er inne i babybobla», fortalte hun i en SMS til Se og Hør den gang.

Nå er imidlertid ventetiden over, og paret kan endelig ønske familiens seneste tilskudd velkommen til verden. Gladnyheten bekreftet hun selv på Instagram.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Lille Vega, som fyller to år i november, har dermed blitt storesøster.

- Vega er verdens stolteste storesøster til denne godklumpen på 4 kg som skal hete Skage, skriver Sjåstad Christiansen i Instagram-posten.

Ifølge Christiansens Instagram-post skal lille Skage ha kommet til verden forrige mandag.

Denne sommeren har Christiansen vært programleder under innspillingen av den syvende sesongen av «Farmen kjendis». Det betyr at hun var høygravid mens TV-innspillingen foregikk, og i et intervju med Se og Hør i forkant innrømmet hun at det kunne være sønnen meldte sin ankomst under finaleuken.

- Jeg risikerer faktisk fødsel i finaleuken! Men jeg hadde ikke noen tidlig fødsel sist, så vi får håpe han holder seg godt inne i magen til vi skriver august, sa hun den gang.

SPENTE: Det er duket for årets sesong av «Farmen» 2022, og vi har tatt en prat med alle de 14 spente deltakerne. Video: Luna Lea. Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

Også for to år siden var programlederen gravid mens hun ledet kjendisene gjennom realitykonkurransen.

Nå er det derimot noen uker siden innspillingen, og 27-åringen kom seg også denne gangen gjennom med babyen trygt inne i magen.

LES OGSÅ: Røper sjelden detalj om datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer