Espen Eckbo:

Nå er babyen her!

Espen Eckbo er blitt pappa for tredje gang.

BABYNYHET: Espen Eckbo deler hyggelig nyhet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BABYNYHET: Espen Eckbo deler hyggelig nyhet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag kom nyheten om at komiker og skuespiller Espen Eckbo (48) og kona Trine Stubberud (39) er blitt foreldre til en liten gutt.

Den gledelige nyheten deler han selv på Instagram.

«Kjære alle sammen, Ville bare si ifra om at denne lille tassen kom til verden for to uker siden. Alt står noe så innmari bra til, og jeg kan heretter altså omtales som trebarnsfar. Tusen takk til alle som har gjort dette mulig – dere vet hvem dere er. God helg og fortsatt gode våkenetter», skriver han, etterfulgt av et hjerte.

I kommentarfeltet har gratulasjonene allerede strømmet inn fra kjendisnorge, fra blant andre David Eriksen (54), Jacob Schøyen Andersen (32) og Anne Rimmen (40).

Fra tidligere har komikeren to sønner på 14 og 16 år.

I 2013 kunne Eckbo avsløre overfor Se og Hør at han hadde giftet seg i hemmelighet med produsent og kjæreste Trine Stubberud.

COMEBACK: Espen Eckbos nissedrama er tilbake i ny drakt, denne gangen med skuespillere som Jon Øigarden, Atle Antonsen og Kevin Vågenes på rollelisten. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Paret ble viet i Oslo tinghus, med bare noen få gjester til stede.

Noen år seinere, nærmere bestemt i desember i fjor, kunne Eckbo røpe i et intervju med Aftenposten at paret ventet barn sammen.

Paret fant hverandre på jobben, hvor Stubberud har blant annet jobbet som produksjonsleder på «Nissene over skog og hei», hvor Eckbo som kjent spilte.

LES OGSÅ: Leah Isadora Behn hylles av mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer