Christine Dancke:

Nå er babyen her!

Christine Dancke har blitt mamma for første gang.

BLE FORELDRE: Simon Bergseth og Christine Dancke har fått sitt første barn sammen. Foto: Privat
BLE FORELDRE: Simon Bergseth og Christine Dancke har fått sitt første barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld kunne samboeren til radio- og TV-profil Christine Dancke (37), Simon Bergseth (28), dele den hyggelige nyheten om at de er blitt foreldre for første gang.

«Lille Vilje», skriver han til bildet av den lille babyen.

I kommentarfeltet har gratulasjonene strømmet inn fra kjendisnorge det siste døgnet, fra blant andre Carina Dahl (36), Dagny (31), Silje Halstensen (31) og Ulrikke Brandstorp (26).

Det var TV 2 som først omtalte saken.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Utfordringer

Det var i november i fjor paret kunne dele den hyggelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

«Dette har egentlig ingen noe med, samtidig er det ekkelt å lyve, gjemme seg og føle på andres blikk (selv om det kanskje bare er noe jeg innbiller meg, men det kan jo være tøft nok i seg selv). Jeg velger derfor å si det som det er: Hei på deg til lille meg inni magen min», skrev Dancke i et innlegg på Instagram.

Videre kunne radioprofilen fortelle at graviditeten «kom ekstremt ut av det blå». Hun har nemlig ikke tatt det for gitt at hun kan bli mor, da hun er født med bare én nyre og «halvparten av alle de indre kvinneorganene», som hun selv forklarte i sosiale medier.

I februar fortalte hun også om flere utfordringer i svangerskapet.

KJØRER MED MOBIL: I «Haik» dukket NRK-profil Christine Dancke opp bak rattet med mobilen i hånden, noe flere bet seg merke i. Vis mer

Åpnet seg om forholdet

Dancke har tidligere også fortalt åpenhjertig om samboeren. Det gjorde hun blant annet i podkasten til radio- og tv-profil Ida Fladen (36) i fjor.

Der snakket hun blant annet om det faktum at hun er ti år eldre enn sin kjæreste - og at de møttes da han var 19 år gammel.

I podkasten medga hun samtidig at nettopp det vekket reaksjoner fra enkelte, at hun tvilte litt selv også, at dette er noe hun aldri har pratet offentlig om før, at hun tenkte «hva kommer folk til å tenke» - og at hun i starten trodde han var eldre.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var solgt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer