Hilary Duff:

Nå er babyen her

Hilary Duff avslører selv den hyggelige nyheten.

TREBARNSMOR: Hilary Duff har fått sitt tredje barn. Foto: Splash News / NTB
TREBARNSMOR: Hilary Duff har fått sitt tredje barn. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober kunne Disney-stjernen Hilary Duff (33), kjent fra blant annet «Lizzie McGuire», avsløre at hun og ektemannen Matthew Coma (33) ventet sitt andre barn sammen.

Paret, som giftet seg i 2019, har datteren Banks Violet sammen fra tidligere, samtidig som Duff har sønnen Luca Cruz (9) fra ekteskapet med eksmannen Mike Comrie (40).

«Vi vokser! Mest jeg», skrev skuespilleren i sosiale medier i fjor høst, og avslørte altså at hun skulle bli mamma for tredje gang.

Og nå er ventetiden endelig over. Fredag skriver hun nemlig følgende på Instagram til et bilde av datteren Banks: «Jeg er en storesøster ... funderer over hva jeg føler om det».

Det siste døgnet har gratulasjonene naturligvis strømmet inn i kommentarfeltet, og babynyheten har i skrivende stund fått over 600 000 likerklikk.

Lørdag ettermiddag deler hun ytterligere oppdateringer om sin nyfødte, og avslører blant annet at hun har fått navnet Mae James Bair.

Bryllup og barn

Duff og ektemannen ble foreldre sammen for første gang i 2018, da datteren Banks kom til verden. Året etter ble det kjent at Koma hadde gått ned på kne og fridd til Disney-stjernen.

«Han spurte om jeg vil være kona hans», skrev hun den gang på Instagram, og viste stolt frem en diger forlovelsesring på to søte bilder.

Syv måneder etter at Koma gikk ned på kne, ble de erklært mann og kone. Det bekreftet Duff ved å legge ut et bilde av seg selv og den ferske ektemannen, som poserte foran en bil med påskriften «Just Married».

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Bruden bar en lang, hvit kjole med slør, signert designeren Jenny Packham. Brudgommen gikk på sin side for en klassisk dress, med sløyfe om halsen.

Og nå har de altså fått sitt andre barn sammen - Duffs tredje.

Som nybakt trebarnsmor og med en travel skuespillerkarriere, har 33-åringen trolig nok å henge fingrene i med både bleieskift, våkenetter og amming.

Brutalt ærlig

I 2019 var hun gjest i podkasten «The Motherly Podcast», og der fortalte hun åpenhjertig om hvordan det var å bli mor for første gang i ung alder. Sønnen Luca kom nemlig til verden da Duff bare var 24 år gammel, og det faktum at hun var en ung mor gjorde at hun fort følte seg utenfor i vennegjengen.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det var litt ensomt i begynnelsen, ettersom jeg ikke hadde noen venner som hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet i lang tid, så det føltes som et naturlig steg for meg. Jeg visste alltid at jeg ønsket å bli mor, og at det skulle bli min førsteprioritet i livet, sa hun i podkasten.

Videre innrømmet Hollywood-stjernen at hun mistet en del av identiteten sin etter at sønnen Luca kom til verden, og at hun tok morsrollen så alvorlig at hun ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være.

Til tross for alle utfordringene som følger med som nybakt mor, påpekte den 33 år gamle skuespilleren at hun følte seg mektig etter å ha født.

Hilary Duff var gift med ishockeyspilleren Mike Comrie i seks år fra 2010.

LES OGSÅ: - Det er ikke noe problem for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer