Emma Stone og Dave McCary:

- Nå er babyen her!

Stjerneparet skal ha blitt foreldre for første gang.

NYBAKT MOR: Skuespiller Emma Stone skal ha født sitt første barn for to uker siden. Foto: Splash News / NTB
NYBAKT MOR: Skuespiller Emma Stone skal ha født sitt første barn for to uker siden. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar skrev flere medier at Hollywood-stjernen Emma Stone (32) ventet sitt første barn med kjæresten Dave McCary (35).

- Hun virker veldig glad og spent på å bli mamma, sa en kilde overfor US Magazine den gang.

Magasinet skrev videre at det var publisert bilder av skuespilleren hvor hun angivelig tok seg på den voksende magen på gaten i Los Angeles.

Fredag formiddag melder TMZ at stjerneparet har blitt foreldre for første gang. Kilder nær de nybakte foreldrene bekrefter overfor nettstedet at babyen ble født 13. mars.

FORELDRE: Emma Stone og kjæresten har blitt foreldre. Foto: Splash News / NTB
FORELDRE: Emma Stone og kjæresten har blitt foreldre. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Paret er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet, og de har hittil ikke uttalt seg om den «hemmelige» fødselen. Dermed venter trolig flere fans i spenning på om det er en gutt eller jente de har blitt foreldre til.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestuen i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Utsatte bryllupet

I desember i 2019 kunne paret smile enda bredere, da de selv kunngjorde at de hadde forlovet seg.

Det avslørte McCary i et innlegg på Instagram, der paret smilte stolt til kameraet - og Stone kunne vise frem en forlovelsesring.

Etter planen skulle paret ha gitt hverandre sitt ja i mars i fjor, men dette ble utsatt på grunn av den pågående coronapandemien.

Det meldte blant andre Page Six, som også kunne melde at det var uklart om paret hadde fastsatt en ny dato.

I september kunne imidlertid samme nettsted avsløre at duoen endelig hadde blitt mann og kone, rundt seks måneder etter den opprinnelige bryllupsdatoen.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Rykteflom

Nyheten ble kjent etter at det ble lekket et bilde av det forelskede paret på tur, iført like ringer i gull - av typen giftering.

En kilde fortalte også at paret «definitivt» hadde giftet seg. Verken skuespilleren eller McCary har hittil bekreftet giftermålet.

Paret møtte hverandre under innspilling av en episode av «Saturday Night Live» i slutten av 2016, hvor McCary som jobber som både regissør og manusforfatter. Der medvirket Stone i en sketsj med navnet «Wells for Boys», som forloveden produserte, ifølge People.

Stone og ektemannen fant hverandre om lag to år etter at førstnevntes forhold til Andrew Garfield (37) tok slutt. De gikk hver til sitt i 2015 - etter fire år som kjærester.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vil gjerne bli pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer