John Carew og Pernille Juvodden:

Nå er babyen her!

Paret røper at de har blitt foreldre for første gang.

BLE PAPPA: John Carew og kjæresten Pernille Juvodden har fått en liten datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE PAPPA: John Carew og kjæresten Pernille Juvodden har fått en liten datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kom gladnyheten om at den tidligere fotballspilleren John Carew (41) og influenser Pernille Juvodden (25) ventet sitt første barn sammen. Samme måned ble det også kjent at det var en liten jente de skulle bli foreldre til.

Nå er ventetiden omsider over og parets datter har kommet til verden. Det avslører Juvodden på Instagram søndag.

- Rakk det akkurat

«I dag fyller jeg 25 år og klokken 01.37 den 26.03.2021 fikk jeg verdens beste bursdagsgave», skriver hun til bilder av den nyfødte.

«Min elskede lille skatt var ikke helt fornøyd i magen lenger, så etter lite aktivitet ble jeg satt i gang på sykehuset», fortsetter hun, og legger til at den nybakte faren akkurat kom inn på føderommet til fødselen.

«Etter å ha ligget på isolat alene fra tirsdag av klarte de fineste jordmødrene og legene å time fødselen slik at kjæresten min rakk å akkurat komme inn døren i det isolasjonen var ferdig 00:00, og jeg 10 cm åpen klar til å få datteren vår til verden».

Videre takker hun de fantastiske menneskene som jobber på fødeavdelingen for at de la alt til rette for henne og den lille familien.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Tiden under svangerskapet var imidlertid ikke bare enkel for Juvodden, som i februar kunne avsløre at hun har hatt borreliose, også kalt Lyme disease. Det delte hun i et ærlig, ufiltrert innlegg på Instagram.

Der kom det også frem at Juvodden har endometriose og lavt stoffskifte.

Ble smittet som høygravid

Kort tid før termin oppsto det enda en hump i veien, da influenseren meddelte på Instagram at hun hadde testet positivt for corona.

«Jeg har fått påvist covid-19 og er knust av tanken på at jeg nå kanskje må føde alene. Å få påvist corona så tett på termin er virkelig et mareritt», innledet hun innlegget med.

Videre skrev 24-åringen at hun ikke kunne skjønne hvordan hun ble smittet, ettersom hun hadde vært svært forsiktig.

«Ikke trodde jeg at jeg hadde det da jeg gikk og testet meg, men på grunn av smittetrykket ville jeg være ansvarsfull fordi jeg hadde litt tørrhoste. Da resultatet viste 'positiv' fikk jeg mildt sagt et stort sjokk. Jeg som var hundre prosent sikker på at jeg bare hadde vært litt for tynnkledd en dag», fortsatte hun.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i fjor. Kort tid etter fødselen delte de en YouTube-video der de fortalte om fødselshistorien. Vis mer

Overfor Se og Hør fortalte influenseren at det var kjedelig å bli smittet da hun hadde vært så forsiktig - spesielt så tett opptil termin.

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha fått det. Foreløpig kjennes det ut som en vanlig forkjølelse eller influensa, så håper bare det ikke utvikler seg noe mer, og at det går raskt over, fortsatte hun.

Gledet seg stort

Kort tid før termin dukket Carew opp i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», og der kom de inn på familieforøkelsen og papparollen.

Den tidligere fotballstjernen har nemlig allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. I podkasten fikk Carew spørsmål fra Ramm om hvordan det blir å ha pappaperm i pandemien. På dette svarte Carew:

- Det blir sikkert tøffe tak til tider, men jeg gleder meg som bare det, fy søren.

Den tidligere fotballstjernen la ikke skjul på at det var annerledes å bli pappa til sønnen Tyrese midt i fotballkarrieren.

- Det var en helt annen tid, jeg bodde i utlandet så jeg fikk ikke ta del i oppveksten hans på samme måte som jeg får med den babyen her, sa han.

Carew forklarte videre at etter at han flyttet hjem fra utlandet og la fotballkarrieren på hyllen, fikk han komme nærmere sønnen og resten av familien.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot sexpress etter fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer