Rose Leslie og Kit Harington:

Nå er babyen her

Skuespillerparet har blitt foreldre for første gang.

TO BLE TRE: Rose Leslie og Kit Harington går travle tider i møte. Her er de avbildet under Golden Globe Awards i 2020. Foto: Jordan Strauss/ Invision/ AP/ NTB
TO BLE TRE: Rose Leslie og Kit Harington går travle tider i møte. Her er de avbildet under Golden Globe Awards i 2020. Foto: Jordan Strauss/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2018 ga «Game of Thrones»-stjernen Kit Harington (34) og skuespillerkollega Rose Leslie (34) hverandre sine ja i Aberdeenshire i Skottland.

Nå, to og et halvt år senere, har de blitt foreldre for første gang. Det melder flere nettsteder tirsdag, deriblant People.

Fikk en sønn

Stjernparets talsperson bekrefter til E! News at duoen har fått en liten gutt og at de begge er «veldig veldig lykkelige».

Page Six deler også et bilde av de nybakte foreldrene som går hånd i hånd i London, mens Leslie bærer deres nyfødte sønn.

Graviditeten ble avslørt i september da Leslie viste fram gravidmagen på coveret av det britiske magasinet Make.

- Jeg er overlykkelig, og klarer nesten ikke vente til å møte vårt nye familiemedlem, fortalte hun en måned senere til The New York Post, ifølge E! News.

Vis mer

Britiske Kit Harington ble verdenskjent for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i tv-serien «Game of Thrones».

Kjekkasen kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kona Rose Leslie på settet.

Paret var i av-og-på forhold helt siden de spilte mot hverandre på tv-skjermen i 2012, men da Kit gikk ned på kne og fridde til Rose i 2018 ble det med ett mer alvorlig.

Ni måneder senere ga turtelduene hverandre sine ja i en romantisk vielse på et slott i Skottland. Og nå har de altså også blitt foreldre.

Forelsket seg på Island

Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og ønsker ikke å si så mye om forholdet til skuespiller-kollegaen.

I 2016 avslørte derimot 34-åringen at han forelsket seg i Rose under sesong to - da de spilte inn «Game of Thrones» på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, delte han med Vogue, ifølge E!News.

Det var Rose sin karakter, Ygritte, som i 2012 forførte Jon Snow i en hule og stjal dyden hans. Det var den første sex-scenen for begge skuespillerne.

GAME OF THRONES: Da deltaker Erik Sæter fikk tittelen som konge av hotellet, ble lederstilen hans fort sammenlignet med en mindre populær karakter i HBO-serien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

I virkeligheten mistet Harington jomfrudommen tidlig i tenårene.

- Min opplevelse var ikke så ukonvensjonell som i en hule. Det var en typisk tenårings-ting. Det skjedde på en fest, og jeg var nok for ung, fortalte han til Elle i 2017, og la til:

- Jeg tror jenta og jeg bare hadde lyst til å gjøre det. Enten så venter man og gjør det på den riktige måten eller så er man ung og bestemmer seg for å få det overstått.

LES OGSÅ: Røper uvanlig babynavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer