Nicolay Ramm:

Nå er babyen her!

Programlederen måtte vente i bilen på starten av fødselen.

BLE FORELDRE: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har fått sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har fått sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emneknaggen «Jeg føder ikke alene» har gått sin seiersgang i sosiale medier den siste tiden, etter at flere fedre ikke har fått bli med inn på sykehuset før fødselen er ordentlig i gang.

Det hele dreier seg naturligvis om smittevern i forbindelse med coronaviruset, men mange mener det er feil å måtte være alene i en av livets mest sårbare og største øyeblikk.

Fredag morgen skrev NRK-programleder Nicolay Ramm at også han måtte vente i bilen utenfor Ullevål sykehus.

«Her sitter man da, i en bil på P-plassen utenfor Ullevål sykehus og venter på at fruen skal trøkke babyen halvveis ut så jeg får bli erklært coronafrisk og får komme inn. Trist opplegg ass», skrev han.

Men nå er den lille babyen kommet til verden. Det bekrefter programlederen i en tekstmelding til Se og Hør.

På Instagram har han også lagt ut et bilde som kan vitne om at han er storfornøyd som fersk pappa.

Foto: Skjermdump Instagram / Nicolay Ramm
Foto: Skjermdump Instagram / Nicolay Ramm Vis mer

Bekreftet babynyhet

Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie kunne i starten av september bekrefte overfor Se og Hør at de ventet sitt første barn.

Samtidig avslørte programlederen at barnet var ventet i januar i år, og mye kan derfor tyde på at den lille babyen kommer litt på overtid.

Nicolay Ramm fikk sitt store gjennombrudd under OL i 2018, da han fikk hele Norge til å le med sine hysteriske sketsjer. Han møtte forloveden tre år tidligere, på en fest hjemme hos hennes foreldre.

TOK HELT AV: Nicolay Ramm, som er aktuell med programmet "Helt Ramme Sporter", får fortsatt meldinger daglig etter denne videoen. I skrivende øyeblikk er den sett av snaut 60 millioner totalt på Facebook, TikTok og YouTube. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Fikk ja

Overfor Se og Hør har Ramm tidligere forklart hva han falt for ved Leine Granlie.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natta. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook.

Som svar på meldingen fikk Ramm et rungende ja.

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen, fortsatte Ramm til Se og Hør.

Det hele endte heldigvis godt, og i midten av april i 2019 røpet Ramm at han hadde fridd til sin utkårede. Frieriet skjedde på svært romantisk vis under et ferieopphold i Santa Barbara i California.

- Vi er veldig lykkelige og jeg har kapret drømmedama. Hun sa ja på flekken, jeg trengte ikke mase engang!, skrev Ramm i en tekstmelding til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Ble mamma igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer