Triana Iglesias

Nå er babyen her

«Paradise Hotel»-programlederen har født.

BLE MAMMA: Triana Iglesias avslører fredag at hun har blitt mamma for første gang. Foto: Berit Roald / NTB
BLE MAMMA: Triana Iglesias avslører fredag at hun har blitt mamma for første gang. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Triana Iglesias (38) har blitt mamma. Det avslører hun på Instagram fredag. Dette er Iglesias første barn.

«Dere tror hendene mine er fulle nå - dere bør se hjertet mitt! Vår vakre, perfekte baby-jente ankom verden i går», skriver hun på Instagram.

Med det avslører den nybakte mammaen at det er ei jente som nå er blitt født - og det på selve nyttårsaften.

Teksten står til et bilde av noen små babyfingre som holder et fast grep om sin forelders pekefinger.

Se og Hør har ikke lykkes i å komme i kontakt med Triana Iglesias.

En velsignelse

Det var i juni Iglesias kunne avsløre at hun venter barn. Det gjorde hun også på Instagram.

«Fem år med denne fantastiske sjelen ved min side. Gjennom mørke og lyse stunder. Med han har jeg vært så heldig å bli velsignet med vissheten om hvordan det er å elske noen betingelsesløst», skriver hun om forloveden Mikael Gabriel (30) til et bilde hvor man tydelig ser babymagen.

«Så jeg er overbegeistret over å endelig dele enda en velsignelse: Et lite menneske som skal bli med oss på denne reisen vokser», fortsatte hun.

GRÅTER PÅ TV: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias tar til tårene under mandagens parseremoni. Her forteller hun hvorfor hun ble så emosjonell. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Iglesias har støtt og stadig delt bilder fra svangerskapet på sosiale medier, og følgerne har dermed fått se magen vokse sakte, men sikkert. Nå har hun altså født - og da lurer kanskje mange på hva som skjer videre.

Skal spise morkaken

I høst kunne 38-åringen nemlig avsløre at hun planlegger å spise sin egen morkake. Planen skal altså være å tørke den, før hun spiser den.

Den oppsiktsvekkende detaljen avslørte hun da hun gjestet Iselin Guttormsens podkast «G-punktet».

Avsløringen kom når Iglesias snakket om at mye av det hun vil gjøre i livet sitt, handler om å gi tilbake til naturen. Videre forklarte hun at det kommer mange valg på banen hvor hun føler at det som skjer nå handler om en prosess, en slags sirkel i livet.

- Så for eksempel når jeg sier at: «ja, jeg skal ha morkaken mi etterpå. Det er mitt organ, jeg skal ha den og jeg skal spise den». Så blir folk sånn: «hæ, det er sykt ekkelt», sa Iglesias.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Videre forklarte hun at hun hadde funnet noen som kan tørke den for henne. Hun var også forberedt på reaksjoner - noe hun fikk fra blant andre klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring, Tine Sundfør.

- Teoretisk sett vet vi at morkaka er rik på flere næringsstoffer, spesielt jern. Mange som har født må ta jerntilskudd, fordi man har økt behov for jern under graviditeten og mister en del jern under fødselen. Når det er sagt, så er det ikke er gjort nok studier som viser at det å spise morkaka får opp jernverdiene i serum (væskefasen av blod etter det har levret seg, journ.anm.), sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer