Julianne Nygård ble mamma igjen:

Nå er babyen her!

Julianne og Ulrik Nygård har blitt foreldre for andre gang.

FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård har avslørt at de har blitt foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård har avslørt at de har blitt foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 delte influenseren Julianne Nygård (30), også kjent som «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Nygård (40) den hyggelige nyheten om at de skulle bli foreldre for andre gang.

Nyheten delte de på Instagram, der de poserte stolt med sønnen Severin (2), som kom til verden i juni 2018, og et ultralydbilde.

«Familien Nygård vokser og det betyr at Severin skal bli storebror», skrev Nygård i innlegget den gang.

Mandag delte hun noen tanker rundt den nært forestående fødselen på Instagram, etter at hun før jul kunne avsløre termindatoen etter å ha fått innvilget planlagt keisersnitt. Og nå er ventetiden over.

Severin har altså blitt storebror, og ekteparet har endelig kunnet ønske den lille babyen velkommen til verden.

Røpet navnet før fødselen

På Instagram deler Ulrik torsdag morgen en video av Julianne som ligger i sykehussengen, hvor man tydelig kan se nyfødte lille Søren i armene hennes. Navnet avslørte de allerede i desember.

«Endelig kan vi røpe navnet til lille S som er oppkalt etter min morfar, Ulf Søren Jansen», skrev Julianne Nygård i et innlegg på Instagram den gang.

Babyen er altså oppkalt etter Nygårds morfar, som da blir barnets oldefar - og har altså fått navnet Søren.

Nygård-paret har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Utfordringer

At paret nå er tobarnsforeldre, har ikke vært noen selvfølge. De har nemlig vært svært åpne om at de tidligere har hatt utfordringer med å få barn.

Den tidligere bloggeren, som i august avslørte at hun skulle legge ned bloggen for godt, måtte gjennom en rekke behandlinger som tærte på kroppen.

Ekteparet har delt svært åpenhjertig om både prøverørsforsøk, spontanaborter, samt opp- og nedturer med bloggleserne, men også med tv-seerne i realityserien «Bloggerne» på TV 2. I tillegg ga Nygård i 2018 ut boka «Drømmen om en baby».

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Ønsket flere barn

Flere ganger etter at sønnen kom til verden har «Pilotfrue» og ektemannen sagt at de aldri ville gå gjennom samme prosess som de gjorde for å få sitt første barn.

Da Se og Hør møtte paret i fjor vinter, var de svært klare på at de ønsket å gi Severin et søsken. Da var de imidlertid usikre på hvordan det skulle skje.

- Man skal jo selvsagt aldri si aldri, men akkurat nå virker det veldig fjernt å skulle gjøre det igjen og starte på hormonbehandling igjen, sa Julianne den gang.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Au pair-kritikk

Det har ofte stormet rundt paret, som har sett seg pent nødt til å være offer for kritikk i både øst og vest. Blant annet var det flere som reagerte kraftig da ekteparet kunne avsløre at de hadde skaffet en au pair.

Paret har tidligere snakket om at en baby i hus forandret på hele tilværelsen, og at det ble en del søvnløse netter. Dét, i kombinasjon med mye jobb for begge parter, bidro til at valget falt på å skaffe seg hjelp i hverdagen.

- Vi bestemte oss for å skaffe oss en au pair fordi vi ser på ordningen som en god løsning for vår lille familie, med tanke på at Ulrik er mye borte i sin jobb som kaptein, fortalte Nygård til Se og Hør den gang.

Siden den gang har de hatt au pairen Regien fra Filippinene hjemme hos seg. Det skal tilsynelatende ha fungert svært godt så langt.

- Livet vårt er designet for vår nye familiesituasjon med au pair. Vi har et stort hus og plass til alle, Regien har sin del av huset og vi har vår del. Også har vi båten der hun har sin egen lugar. Det fungerer veldig bra, opplyste hun til Klikk i fjor.

LES OGSÅ: Flytter inn med kjæresten (31)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer