Tone Damli ble mamma igjen:

Nå er babyen her!

Artisten er blitt mamma for andre gang.

MAMMA IGJEN: Tone Damli og samboeren Markus Foss har fått en sønn. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
MAMMA IGJEN: Tone Damli og samboeren Markus Foss har fått en sønn. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kunne Tone Damli (32) røpe at hun og samboeren Markus Foss (38) ventet sitt andre barn sammen.

Gladnyheten ble delt med hennes over 311 000 følgere på Instagram, og det var datteren Billie (6) som fikk æren av å bringe frem budskapet.

- Det lå i kortene at dette skulle skje, men samtidig kan man ikke ta slikt for gitt. Vi er overlykkelige og gleder oss enormt. En glede i denne rare tiden, kunne den vordende moren fortelle til Se og Hør da babynyheten ble kjent.

Og nå har den lille, som tidligere er fortalt å være en gutt, meldt sin ankomst. Det forteller Damli selv på Instagram. Ved et bilde av små babyføtter har hun skrevet datoen 10.10.2020.

«Vi er nyforelska», skriver hun under bildet.

Overfor Se og Hør forteller Damli at hun og Foss er helt overlykkelige.

- Han er frisk og helt nydelig. Vi føler oss så heldige, fortsetter hun.

Åpen om svangerskapet

Under graviditeten var Damli åpen om sin opplevelse rundt sitt andre svangerskap. Kort tid etter at nyheten ble kjent, tok hun til orde for å fortelle at det til da hadde vært et upåklagelig svangerskap, til tross for trøtthet og en kortere lunte.

Sistnevnte plage skal imidlertid ha vært ekstrem til tider. På Instagram beklaget hun nemlig humørsvingningene overfor samboeren.

«Du kan kalle meg hormonella. Jeg river meg i håret og til tider kjenner jeg meg selv knapt igjen. Jeg har aldri vært spesielt hormonell før. Nå holder det på å klikke for meg. Det er så sykt kort vei til ALLE følelser», skrev hun innledningsvis i et lengre innlegg.

Artisten avslørte også andre gravidplager da hun gjestet podkasten «Åpen journal», med programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31) - som for øvrig fikk sitt første barn i slutten av august.

32-åringen fortalte da at hun slet med økt kroppsvarme, og brystene skal ha vært særlig utsatt.

- Jeg har altså så knallvarme bryster nå, det er så voldsomt. Jeg sier til Markus: «Legg hånda di her», og han bare: «oi», fortalte Damli, som understrekte at hun er ganske varm til vanlig også.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Holdt igjen detaljer

Til tross for at den nybakte tobarnsmoren har vært nok så åpen rundt sitt andre svangerskap, har hun likevel holdt noen detaljer for seg selv. Både termindato og navn forble en hemmelighet gjennom graviditeten.

En grunn til at blant annet navnevalget ble holdt tett til brystet kan tenkes å være usikkerhet.

Da 32-åringen snakket med Se og Hør i sommer var hun nemlig fremdeles usikker, og utelukket ikke at navnet kunne bli fastslått først når den lille kommer til verden.

- Jeg tenker på navn hele tiden, det er så vanskelig. Vi har ikke landet på noe, og det er mulig vi ikke klarer det før han kommer ut. Vi skal jo bli enige også, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Kritiseres under graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer