Joshua Jackson og Jodie Turner-Smith:

Nå er babyen her

Ble foreldre for første gang.

BABYLYKKE: Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson jubler av babyglede. Her er de sammen under Bafta Film Awards i London for to måneder siden. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson jubler av babyglede. Her er de sammen under Bafta Film Awards i London for to måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått slag i slag for «Dawson Creek»-stjernen Joshua Jackson (41) og den britiske modellen og skuespilleren Jodie Turner-Smith (33).

Høsten 2018 begynte romanseryktene mellom de to å svirre etter at de ble sett hånd i hånd på en lunsjdate i Los Angeles. I august året etter bekreftet de forholdet ved å poste bilder av hverandre på sosiale medier, og i desember ga de hverandre sine ja.

Kun en måned etter bryllupet avslørte duoen at de ventet sitt første barn sammen, og nå har de blitt foreldre for første gang.

«Bare jenter i familien»

Jodie Turner-Smith, kjent fra filmen «Queen & Slim», fødte nylig en velskapt datter, melder People.

- Både mor og barn er friske og glade, bekrefter talspersonen deres til nettstedet.

Kort tid før fødselen viste den nå nybakte moren frem babymagen med et nakenbilde på Instagram.

- En fantastisk reise med undring og transformasjon er i ferd med å starte. Jeg kommer aldri til å glemme hvordan dette føltes, og nå vil jeg heller aldri glemme hvordan det så ut, skrev hun som tekst.

En måned tidligere avslørte Turner-Smith i en annen Instagram-post at de ventet en jente, og noen dager senere fortalte Jackson at han hele tiden hadde hatt på følelsen at han ville få en datter.

- Det er nesten ingen gutter i familien min, så jeg visste det egentlig. Familien min består av 85 til 90 prosent jenter, delte han i et intervju med Access.

Fikk barn på hver sin kant

I ti år var Joshua Jackson sammen med Hollywood-stjernen Diana Kruger (43), og det kom nok som en overraskelse på mange da de brøt med hverandre sommeren 2016.

Duoen giftet seg aldri, og ga flere ganger uttrykk for at ekteskap aldri var et mål.

- Jeg skal fortelle dere hvorfor vi ikke er gift! Vi er ikke religiøse. Jeg føler meg ikke noe mindre knyttet til Diane bare fordi vi ikke har stått foran en prest og hatt en gigantisk fest etterpå, uttalte Jackson til US Weekly i 2014.

To år senere, fire dager etter at Diane fylte 40 år, tok derimot forholdet slutt.

Året etter ble «Inglourious Basterds»-skuespilleren linket til «The Walking Dead»-stjernen Norman Reedus (51), og høsten 2018 ble de også foreldre til en liten jente.

Vis mer

LES OGSÅ: - Klarte nesten ikke vente med å kysse henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer