Didrik Solli-Tangen:

Nå er babyen her

Ble pappa for andre gang.

BABYLYKKE: Didrik Solli-Tangen og forloveden Angelica Omre har blitt foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Didrik Solli-Tangen og forloveden Angelica Omre har blitt foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av desember kunne den norske artisten Didrik Solli-Tangen (32) avsløre at han og forloveden Angelica Omre ventet sitt andre barn sammen. Og nå er ventetida over.

Mandag kveld kan nemlig Solli-Tangen dele gladnyheten om at de har fått ei lita datter.

«Oppi denne vogga ligger min nyfødte datter. Jeg har ikke ord», skriver han, samtidig som han hyller forloveden for jobben hun har gjort.

«Du lager nydelige barn», fortsetter han.

Det var i et intervju på direktesendte «God Morgen Norge» at artisten fortalte at han og Omre ventet sitt andre barn sammen.

- Det blir veldig stort. Vi føler oss veldig privilegert og heldige, sa han til kanalen, og avslørte samtidig både kjønn og termin.

At paret skulle få ei lita jente, var det mange i familien som gledet seg til.

- Det har liksom alltid bare vært gutter. Så både svigerforeldre og foreldre synes det er stas at det blir ei jente, sa han videre.

Tobarnsforeldre

Babynyheten kommer drøye tre år etter at paret ble foreldre for første gang, da sønnen Luke kom til verden.

- Vi er over oss av begeistring for den lille gutten vår, som kom til verden 8. mars. Han er frisk og fin, og det er mor også, skrev artisten i en tekstmelding til Se og Hør den gang, og fortsatte:

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra. Mer enn dette vil vi ikke gå ut med i skrivende stund.

Seinere samme år kunne 32-åringen avsløre at paret hadde forlovet seg.

- Det var bare oss to der oppe da jeg fridde. Heldigvis var jeg rimelig sikker på å få ja. Jeg var mer nervøs i forkant for å ordne det slik at vennene våre var der, fortalte han til Se og Hør i september 2017.

Solli-Tangen og Omre har vært et par siden 2013, og siden den gang har duoen etablert seg som både samboere og foreldre. Til Se og Hør fortalte Didrik at frieriet fant sted i Roma allerede i 2016, men at de valgte å holde det hemmelig.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Gravid og smittet: - Bekymringsfullt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer