Stine Næss-Hartmann:

Nå er babyen her

- Jeg var spent på hvordan det var å føde i disse tider.

BABYLYKKE: Stine Næss-Hartmann har fått en liten sønn. Foto: Instagram/Stine Næss-Hartmann og Tor Lindseth/Se og Hør
BABYLYKKE: Stine Næss-Hartmann har fått en liten sønn. Foto: Instagram/Stine Næss-Hartmann og Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst kom gladmeldingen om at den tidligere «Farmen»-deltakeren Stine Næss-Hartmann (33) og kjæresten Jakob Næss skulle bli foreldre for første gang.

Det var i begynnelsen i oktober, på «kanelbollens dag», at Hartmann slapp babynyheten.

Til et bilde av seg selv, Jakob og den voksende magen delte hun en kreativ tekst.

- Andre som feirer kanelBOLLENs dag?! Jakob og jeg tok dobbelfeiring! Veit om ei som må skreve litt i mars for å si det sånn! skrev hun spøkefullt til bildet - og påpekte samtidig at magen var oppblåst i tillegg til gravid.

Fikk en sønn

Kort tid senere kunne hun også dele at de ventet en liten gutt, og som om paret ikke kunne toppe den spennende tiden de hadde i vente, tok de like så greit forholdet nok et steg videre i januar. Da overrasket de nemlig med å gifte seg.

Og nå er familielykken komplett.

I helgen fødte nemlig Stine en liten gutt som har fått navnet Storm. Dette avslører hun selv på Instagram tirsdag.

I et langt og morsomt innlegg, med flere bilder av både seg selv, sin nyfødte sønn og den stolte pappaen, forteller 33-åringen åpent om fødselen og om hvordan det var å møte babyen for første gang.

«Timene før selve pressinga besto av en god dose lystgass, varme dusjer, kjeks, eplejuice, Farris Bris og herlige beats fra musikkboksen jeg hadde tatt med, før jeg til slutt skrek etter epidural for å gjøre meg klar til siste etappe,» deler hun blant annet.

View this post on Instagram

Storm❤️Du kom inn i livene våre som en storm klokka 14.18 på søndag. 53 cm lang, 3570 gram. Vannet gikk kl. 04.11, og kl. 05.30 starta riene. En og en halv time senere var riene såpass sterke at det var på tide å kjøre til Ahus. Tross omstendighetene, var det veldig rolig her og jeg ble tatt så godt imot❤️Vit det, alle som skal føde i disse dager! Jeg hadde null tegn til herpes (🙌) og kunne derfor føde vaginalt som jeg hadde håpa på, og Jakob fikk være med❤️Med 8 cm åpning da jeg kom inn, så det ut til at Storm var klar for å møte foreldrene sine denne søndagen! Timene før selve pressinga besto av en god dose lystgass, varme dusjer, kjeks, eplejuice, Farris Bris og herlige beats fra musikkboksen jeg hadde tatt med, før jeg til slutt skrek etter epidural for å gjøre meg klar til siste etappe. Endelig skulle jeg få møte denne aktive krabaten som hadde godgjort seg i magen min i 9 mnd! Følelsen av å ta på hodet hans mellom beina mine var helt ubeskrivelig 🙌 Låta Sandstorm med Darude ljoma i hele rommet i det jeg kunne skimte målstreken. Snart skulle vi få møte sønnen vår! I det jordmødrene (som sikkert lolla max av den sjukt høye musikken vi hørte på gjennom hele fødselen😂) påpekte at nå var det snakk om få push før han var der, knipsa jeg mot Jakob og skrek: Sett på «Se Ilden Lyse!» Til selve refrenget på verdens vakreste låt, kjempet han seg ut med hodet først! Perfekt tima, Storm😂Skulle tro du jobba som gruppetreningsinstruktør! Eller dvs, det tror jeg du har gjort de siste 9 mnd😂Dekknavnet ditt vil i alle fall bli husket for alltid. Karate Kid 8 in my ❤️. En perfekt fødsel i mine øyne med verdens beste jordmødre😭❤️Det ble en god del grining da pappa måtte hjem etter fødselen, men FOR et herlig team som jobber på i disse tider for å sørge for at tiden etter fødselen skal oppleves trygg og rolig. Dere er virkelig helter i en slik sårbar situasjon man er i som nybakt mamma❤️Siden søndag har Storm og jeg ligget på barselhotellet på Ahus. Nå gleder vi oss noe sjukt til å møte Jakob igjen! Verdens beste pappa, mann og støttespiller gjennom denne #fødefesten. Sorry for alle kloremerkene, Jakob😂 Du kan jo se på dem som livets viktigste og flotteste arr❤️

A post shared by Stine Næss-Hartmann (@stine.hartmann) on

Mannen måtte dra etter fødselen

Videre forteller Næss-Hartmann at fødselen, til tross for omstendighetene med coronaviruset, i hennes øyne var perfekt. Hun betrygger også andre gravide med at sykehuset var rolig og at hun ble tatt veldig godt imot av verdens beste jordmødre.

Stine avslører også at hun mistenker jordmødrene for å ha fått seg en god latter da hun ønsket å høre musikk på full styrke gjennom hele fødselen. Og da hun fikk høre at det var like før sønnen så dagens lys visste hun raskt hvilken låt hun ville ha på:

«Da knipsa jeg mot Jakob og skrek: Sett på «Se Ilden Lyse!» Til selve refrenget på verdens vakreste låt, kjempet han seg ut med hodet først! Perfekt tima, Storm».

Etter at den lille gutten kom til verden måtte Jakob dra hjem igjen, og Stine innrømmer at det da ble litt grining. Videre hyller hun ektemannen som «Verdens beste pappa, mann og støttespiller gjennom denne fødefesten».

Til Se og hør forteller den nybakte mammaen følgende om fødselen:

«Det gikk veldig fint, og Storm er verdens skjønneste gutt. Jeg var spent på hvordan det var å føde i disse tider, men jordmødrene på Ahus er helt fantastiske. Det var trist å si ha det til Jakob etter fødsel, men desto hyggeligere å se han igjen i dag».

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

LES OGSÅ: Prins Henrik måtte på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer