Keira Knightley:

- Nå er babyen her

Hollywood-stjernen ble mamma for andre gang.

TRE BLE TIL FIRE: Keira Knightley og musikermannen skal ha blitt foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
TRE BLE TIL FIRE: Keira Knightley og musikermannen skal ha blitt foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mars begynte ryktene å svirre om at «Pirates of the Caribbean »-stjernen Keira Knightley (34) ventet sitt andre barn med ektemannen James Righton (36).

Da dukket nemlig den britiske skuespilleren opp i en rød kjole og en stor jakke i leopardmønster i Los Angeles, og pressen begynte raskt å spekulere i om hun prøvde å skjule en liten baby-mage under kåpen.

To måneder senere ble graviditeten bekreftet da Knightley stolt viste frem sin voksende kul under en Chanel-fest i Paris. Hun ankom i en flott, kremhvit kjole, med en hånd godt plassert på magen.

Fra før av har ekteparet datteren Edie (4), og nå skal den lille jenta ha blitt storesøster. Det melder flere amerikanske nettsteder.

Fredag poster også Daily Mail nye bilder av Keira og James mens de er på trilletur med den nyfødte babyen i London.

Duoen, som giftet seg i Frankrike for fem år siden, har foreløpig ikke selv kommentert den gledelige nyheten.

Ærlig om fødselen

I fjor høst, tre år etter at hun ble mor for første gang, delte Knightley detaljer rundt fødselen i et åpent brev, titulert «Det svake kjønn», publisert i boka «Feminists Don't Wear Pink and Other Lies».

I innlegget tok 34-åringen et kraftig oppgjør med måten hertuginne Kate (37) framstilte det å nettopp ha født et barn, da hertuginnen tradisjonelt har stilt opp foran fotografene på sykehustrappen - bare timer etter fødslene sine.

Saken fortsetter nedenfor.

For å understreke sitt poeng tegnet skuespilleren et brutalt bilde av da hun fødte datteren Edie i 2015:

«Vaginaen min revnet. Du kom ut med åpne øyne. Armene i været. Skrikende. De la deg oppå meg, dekket i blod, og vernix (talgliknende stoff, journ.anm.), hodet ditt er deformert av fødselskanalen. Pulserende, gispende, skrikende», het det i innlegget, ifølge Harpers Bazaar.

«Du klamret deg fast til brystet mitt umiddelbart, sulten, jeg minnes smerten. (...) Jeg husker avføringen, spyet, blodet, stingene. Jeg husker slagmarken min. Din slagmark og pulserende liv. Overlevelse. Og så er det jeg som er det svake kjønn?»

Vis mer

«Vanskelig å eldes»

I sommer avslørte også «Notting Hill»-stjernen at hun har begynt å stresse med alderen og at hun slett ikke er komfortabel med endingene det medfører i kroppen.

Skuespilleren innrømmet blant annet at hun ser opp til kvinner som omfavner det å eldes.

- Når jeg går nedover gata og ser kvinner med grått hår og rynker i ansiktet, tenker jeg at rynkene og linjene i ansiktet er all historien i livet deres, og jeg elsker det. Jeg føler meg styrket av det, og jeg tenker at det er sånn jeg ønsker å bli når jeg blir eldre, uttalte hun, ifølge Independent.

Videre avslørte Keira at hun likevel selv er langt unna dette ståstedet.

- Når jeg finner et grått hår så tenker jeg «Herregud, jeg kommer til å dø!!»

Hun påpekte derimot at at frykten for å bli eldre i utgangspunktet ikke handler om forfengelighet, men heller en frykt for å ikke lenger kjenne igjen personen i speilet.

- Du tror du vet hvordan både kroppen og ansiktet ditt ser ut, men så plutselig forandrer det seg, forklarte hun Knightley.

LES OGSÅ: Hånd i hånd med broren til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer