Cardi B:

Nå er babyen her

«I Like It»-stjernen har blitt mamma for første gang.

FIKK EN DATTER: Rappeparet Cardi B og Offset har blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Rappeparet Cardi B og Offset har blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april kom den hyggelige nyheten om at Cardi B (25) ventet sitt første barn med kjæresten Offset, eller Kiari Kendrell Cephus (26) som han egentlig heter.

Dette kunngjorde rapperen selv under under en opptreden på det amerikanske TV-showet «Saturday Night Live».

Bare en uke etterpå forsnakket artisten seg i et intervju og røpet at babyen var en jente.

Tirsdag 10. juli kom datteren Kulture Kiari Cephus til verden.

Dette avslører Cardi B selv for sine over 27 millioner følgere på Instagram onsdag.

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

Den stolte pappaen, som i tillegg til sin nyfødte datter har tre barn til fra tidligere forhold, delte dette bildet på sin profil:

K U L T U R E 7/10/18 K I A R I C E P H U S

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on

I et intervju med The Breakfast Club i april fortalte Cardi B at mange hadde kontaktet henne etter at graviditeten ble kjent og mer eller mindre advart henne om at morsrollen ville ødelegge karrieren.

- En rekke kvinner sier til meg online: «Åh, jeg synes så synd på deg. Åh, nå er karrieren din over». Det irriterer meg virkelig og gjør meg kvalm. Hvorfor kan jeg ikke ha begge ting som kvinne? Hvorfor må jeg velge mellom en karriere eller en baby? Jeg vil ha begge deler, tordnet hun, ifølge People.com.

Giftet seg i all hemmelighet

I slutten av juni bekreftet også Cardi B det mange har spekulert i på sosiale medier. Nemlig at hun og Offset hadde giftet seg i skjul.

Seremonien ble holdt allerede i september i fjor.

Avsløringen kom rapperen med i et Twitter-innlegg der hun skrev hun følgende, som et stikk mot alle giftemål-ryktene som hadde svirret den siste tiden:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

25-åringen gikk ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og bestemt seg for å gifte seg.

Likevel kan man finne små detaljer mellom linjene, og Harpers Bazaar har laget en oversikt over hva som foregikk under det topp hemmelige arrangementet - som fant sted 20. september 2017.

Duoen skal ha leid inn en prest hjem til seg, og bryllupet fant angivelig sted på soverommet, ifølge nettstedet. Til stede var et av Cardis søskenbarn, som fungerte som vitne.

Cardi B var ikke gravid da seremonien ble utført, noe hun selv kommenterte i innlegget:

«Nå kan dere i alle fall slutte å si at jeg får barn utenfor ekteskapet».

En måned etter at duoen giftet seg, fridde Offset til kjæresten under en konsert i Philadelphia. Til dette skriver 25-åringen følgende:

«Jeg setter pris på og elsker mannen min for at han ga meg det øyeblikket alle jenter drømmer om - da han gikk ned på kne og satte en ring på fingeren min».

Braksuksess

Du skal ikke mange årene tilbake i tid for å finne Cardi, som egentlig heter Belcalis Almanzar, nærmest boende på gata.

Hun vokste opp i fattige kår, og etter å ha fått sparken som kassadame, innså hun at hun kunne tjene penger på kroppen sin. Artisten har tidligere uttalt at det føltes befriende, og at hun kunne dra inn en ukelønn på en dag på strippeklubb.

I dag har pipa fått en helt annen lyd. Den talentfulle sangeren er angivelig god for omtrent fire millioner dollar, noe som tilsvarer ca 30 millioner kroner. At hun gjester låter for både Bruno Mars og rapgruppa Migos, senker ikke akkurat populariteten hennes.

Rapperens ektemann er en del av sistnevnte rapgruppe.

LES OGSÅ: Setter fart på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer