FIKK EN DATTER: Hayes MacArthur og Ali Larter jubler over familieforøkelsen. Her er paret sammen på en event i Los Angeles i oktober 2013. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FIKK EN DATTER: Hayes MacArthur og Ali Larter jubler over familieforøkelsen. Her er paret sammen på en event i Los Angeles i oktober 2013. Foto: REX/Broadimage/All Over PressVis mer

Nå er babyen her

«Heroes»-stjernen Ali Larter fødte en liten jente.

SEOGHØR.NO: I august avslørte «Heroes»-stjernen Ali Larter (38) at hun og ektemannen Hayes MacArthur (37) ventet sitt andre barn sammen.

Paret, som giftet seg i 2009 etter tre år som kjærester, har fra før av sønnen Theodore Hayes (4).

Nå avslører duoen at han ble storebror torsdag sist uke.

Happy Sunday! I hope somebody you love is holding you close today.

A photo posted by Ali Larter (@therealalil) on

- Det ble en jente! Vi kunne ikke vært lykkeligere for å dele nyheten om at Vivienne Margaret MacArthur ble født torsdag 15 januar 2015. Hun ankom med gaver til sin bror: Batman-laken og gummibjørner, skrev skuespilleren på sin egen nettside mandag.

Gavene Larter sikter til er små ting hun og ektemannen har kjøpt til sønnen for å prøve å bestikke ham, helt siden hun ble gravid.

- Vi gir ham presanger fra babyen i magen i håp om at han ikke sniker seg inn på babyrommet og holder ungen oppned etter beina, sa hun til People i sommer.

Larter er for tiden aktuell som Crystal McGuire i TV-serien «Legends» sammen med blant andre «Game of Thrones»-stjernen Sean Bean.

LES OGSÅ: Lille Timmy er født uten armer