- Nå er Ashton og Mila gift

Stjerneparet skal i all hemmelighet ha blitt mann og kone i løpet av helgen.

LYKKELIGE: I løpet av helgen skal Mila Kunis og Ashton Kutcher, som har vært forlovet siden februar i fjor, endelig ha giftet seg, Foto: Scanpix
LYKKELIGE: I løpet av helgen skal Mila Kunis og Ashton Kutcher, som har vært forlovet siden februar i fjor, endelig ha giftet seg, Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KOLLEGAER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Her er de sammen med gjengen fra "That '70s Show". Foto: Scanpix
KOLLEGAER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Her er de sammen med gjengen fra "That '70s Show". Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (37) møttes for første gang da de spilte kjærester i det populære programmet «That '70s Show». Den gang var Mila bare 15 år gammel, og har tidligere uttalt at Ashton var hennes første kyss.

I 2012, seks år etter at den siste episoden av TV-serien ble sendt, ble det bekreftet at de to tidligere kollegaene hadde begynt å date.

I oktober i fjor kom datteren Wyatt til verden, og i helgen skal den eventyrlige romansen ifølge People ha nådd enda et høydepunkt da de to stjernene giftet seg på USAs nasjonaldag.

Siden de forlovet seg i fjor har det med jevne mellomrom svirret rykter om at paret har blitt mann og kone i hemmelighet.

Blant annet skapte det overskrifter da de over nyttår la ut et bilde med teksten «Godt nytt år, med hjertelig hilsen The Kutchers» i sanden.


Mila har uttalt at hun aldri trodde at hun kom til å gifte seg, men at alt endret seg da hun begynte å date Ashton.

– Jeg fant mitt livs kjærlighet. Vi har alle vært forelsket i en filmstjerne, og jeg skal gifte meg med min, sa den vakre brunetten til W Magazine.

Dette er Ashtons andre ekteskap (i november 2013 ble han offisielt skilt fra Demi Moore), og Milas første.

Hverken Mila eller Ashton har foreløpig kommentert påstandene.

LES OGSÅ: Ønsker seg barn nummer to

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer