- Nå er Ashlee blitt mamma

Diana Ross' sønn er blitt pappa for første gang.

STOLT BESTEMOR: Diana Ross kan ønske et nytt barnebarn velkommen til familien. Denne uken ble nemlig sønnen Evan Ross far for første gang. Her med de nybakte foreldrene på en filmpremiere i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Scanpix
STOLT BESTEMOR: Diana Ross kan ønske et nytt barnebarn velkommen til familien. Denne uken ble nemlig sønnen Evan Ross far for første gang. Her med de nybakte foreldrene på en filmpremiere i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag denne uken ble Evan Olav Ross (26) far for første gang, da kona Ashlee Simpson (30) fødte en liten datter, melder UsMagazine.

Evan Olav er sønn av den verdensberømte artisten Diana Ross (71) og den avdøde norske fjellklatreren og forretningsmannen Arne Næss jr. som omkom i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004.

Den lille jenta - hvis navn foreløpig ikke er avslørt - kom bare tre dager etter at mamma og pappa feiret ett år som mann og kone.

Evan Olav og Ashlee giftet seg nemlig i en romantisk seremoni på Diana Ross' luksuseiendom i Connecticut 27. juli, og det var bohemsk tema for bryllupet.

Nyheten om at kjendisparet ventet sitt første felles barn kom i desember.

POPPEKLAR: Dette bildet ble tatt bare to dager før Ashlee Simpson fødte en liten datter. Foto: NTB Scanpix
POPPEKLAR: Dette bildet ble tatt bare to dager før Ashlee Simpson fødte en liten datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Delte bilder fra bryllupsdagen

Den nybakte faren delte mange sjarmerende bilder av paret på sosiale medier på ettårsdagen, og det er ingen tvil om at den halvt norske 26-åringen så tilbake på bryllupet med stor glede:

«Se så vakker mottakelsen vår var! Driver bare og ser igjennom bilder. For en spesiell dag» skrev han til et bilde som viste et vakkert opplyst partydelt pyntet med blomsteroppsatser. Han delte også flere romantiske bilder av seg og kona:

Fra før har Ashlee Simpson, som er lillesøsteren til popstjernen Jessica Simpson (35), sønnen Bronx (6) med eksmannen Pete Wentz (36).

FAR: Evan Olav Ross er sønn av den norske fjellklatreren og forretningsmannen Arne Næss jr. som omkom i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004, og den verdensberømte sangerinnen Diana Ross. De to var gift i perioden 1985 til 2000. Foto: Rolf Øhman / NTB Scanpix
FAR: Evan Olav Ross er sønn av den norske fjellklatreren og forretningsmannen Arne Næss jr. som omkom i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004, og den verdensberømte sangerinnen Diana Ross. De to var gift i perioden 1985 til 2000. Foto: Rolf Øhman / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her viser Ashlee fram babymagen