Ari Behn:

Nå er Aris hjem solgt

Den avdøde kunstnerens hjem har fått ny eier.

SOLGT: Ari Behns villa, som han bodde i fra 2016 til sin død i fjor, er har nå fått ny eier. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
SOLGT: Ari Behns villa, som han bodde i fra 2016 til sin død i fjor, er har nå fått ny eier. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom nyheten om at avdøde Ari Behns hus i Lommedalen i Bærum var blitt lagt ut for salg. Villaen ble lagt ut på finn.no helgen for to uker siden.

«Boligen har tilhørt kunstneren Ari Behn som har satt sitt preg på den med utradisjonelt fargevalg, veggmalerier med videre», het det i boligannonsen.

Nå bekrefter megler Torbjørn Ek til Nettavisen at boligen er solgt.

EPISODE 5: I denne episoden av «Jan Thomas pusser opp» blir vi vitne til at Ari Behn, like før sin bortgang, overrasket Jan Thomas med en helt spesiell gave. Vis mer

Ekstrem interesse

På bildene i boligannonsen kunne man se vegger i utallige farger. Boligen, som er fra 1995, er 225 kvadratmeter stor, og ligger i nærheten av marka.

Villaen ble kjøpt av Behn i 2016, etter at skilsmissen mellom ham og Märtha Louise (49) ble offentliggjort. Det ble da kjent at han ønsket å bosette seg i nærheten av barna. Lommedalen-boligen ble den gang kjøpt for 7,9 millioner kroner.

Denne gangen ble boligen lagt ut med en prisantydning på 8,2 millioner kroner, og solgt for 8 350 000 kroner, pluss omkostninger.

- Interessen har vært helt ekstrem. 160.000 personer har sett Finn-annonsen. Det er veldig mye på så kort tid, sier Ek til avisen.

Den folkekjære kunstneren og forfatteren gikk som kjent bort første juledag i fjor, etter å ha tatt sitt eget liv - 47 år gammel.

TALTE: Ari Behns eldste datter, Maud Angelica, brøt ut i gråt da hun framførte sine minneord om Ari Behn. Bilder fra NRK. Vis mer

Ble hedret

Ari Behn ble stedt til hvile på Vår Frelsers gravlund i Oslo på sin egen fødselsdag - 30. september. Da ble urnen med asken hans lagt ned i jorden av hans aller nærmeste.

Behn ble bisatt 3. januar for en fullsatt Oslo domkirke, og har i tiden etter sin død blitt hedret av kjente og kjære, både med utstilling og bøker.

Under bisettelsen holdt hans eldste datter en tale som rørte tusenvis. Hun ble kåret til «årets modigste kvinne» av magasinet Tara for talen, som blant annet handlet om viktigheten av å forebygge selvmord.

LES OGSÅ: Hemmelig hilsen på Aris grav

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer