Nå er årets fire «Jakten»-bønder avslørt

- Jeg har vært singel i så og si 22 år, forteller Martin Vågsæter.

PÅ JAKT: Her er de fire bøndene som leter etter kjærligheten i høstens «Jakten på kjærligheten» samlet rundt programleder Katarina Flatland. F.v: Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter. Foto: TV 2
PÅ JAKT: Her er de fire bøndene som leter etter kjærligheten i høstens «Jakten på kjærligheten» samlet rundt programleder Katarina Flatland. F.v: Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld var det premiere på høstens sesong av det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Her fikk TV-seerne møte seks bønder som alle leter en en partner å dele livet sitt med.

Programleder Katarina Flatland (27) har reist landet rundt for å besøke Erlend Haugland (33), Sondre Stubrud (29), Arnhild Lillemoen Nedrestøl (35), Axel Tobias Sanderud (43), Audun Øygard (40) og Martin Vågsæter (22), og for å overrekke dem postsekker fulle av frierbrev.

Men bare fire av de seks bøndene fikk være med videre etter kveldens episode.

Det var Audun, Axel Tobias, Sondre og Martin som fikk best respons fra håpefulle friere, og disse kan du følge tett i TV-høstens mest romantiske eventyr.

- En av de beste tingene med denne jobben er jo å reise til bøndene med frierbrevene. Det er så mye forventninger rundt disse brevene! Men det er vanskelig å reise til de som ikke får være med videre, de har jo også masse forventninger og har gledet seg, forteller Katarina Flatland til Seoghør.no.
 
Saken fortsetter under bildet.
FIKK NOK BREV: Audun Øygard og Martin Vågsæter er to av bøndene du kan følge i «Jakten på kjærligheten». Her sammen med programleder Katarina Flatland. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no
FIKK NOK BREV: Audun Øygard og Martin Vågsæter er to av bøndene du kan følge i «Jakten på kjærligheten». Her sammen med programleder Katarina Flatland. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no Vis mer

SEKS BLE TIL FIRE: (F.v) Erlend Haugland og Arnhild Lillemoen Nedrestøl fortsetter jakten på kjærligheten på egenhånd. Foto: TV 2
SEKS BLE TIL FIRE: (F.v) Erlend Haugland og Arnhild Lillemoen Nedrestøl fortsetter jakten på kjærligheten på egenhånd. Foto: TV 2 Vis mer

- Spennende å se hvordan de beskrev meg

Valdres-bonden Audun Øygard (40) avslører at han først tenkte at det ikke var så farlig om han ikke fikk være med videre i programmet.
 
- Men da Katarina kom med brevene... Da får man jo veldig lyst til å få bra brev og å bli med videre. Man tenker at det fort renner ut i sanden når man må følge opp frierbrevene på egenhånd, og at det kanskje blir litt mer driv i det når man får hjelp av TV-produksjonen, sier han til Seoghør.no.
 
Storfe- og grisebonden Martin Vågsæter (22) sier at han ville ha blitt glad uansett utfall av hvor mange frierbrev han fikk.  
 
- Jeg hadde mye å gjøre på gården før høsten og vinteren, og tenkte at det i hvert fall kom til å bli mindre stress om jeg ikke ble valgt ut. Så det var egentlig først da Katarina dro frem den første lille brevbunken fra sekken at jeg begynte å glede meg. Da kjente jeg at jeg gledet meg til å åpne dem og se på dem!
 
- Jeg brukte en del tid på å sortere brevene, på å legge dem i forskjellige bunker og flytte dem frem og tilbake. Plutselig kunne det være én setning i et brev som gjorde at det gikk fra «nei» til «ja», eller omvendt. Jeg syntes det var særlig spennende å se hvordan de beskrev meg, basert på de få minuttene de kunne se av meg i presentasjonen. Hvis de hadde fått et helt feil inntrykk av meg, misforstått meg totalt, så ble det fort «nei», forteller han.
 
Saken fortsetter under bildet.
 
Videre avslører Martin, som kommer fra Stranda, at han aldri har hatt kjæreste før.
 
- Jeg har vært singel i så og si 22 år, ler han, og legger til at han ikke synes det er vanskelig å snakke om følelser foran kamera.
 
- Det er egentlig lettere enn forventet, det har gått veldig bra. Når man blir litt varm i trøya, så går det nesten av seg selv. Jeg har snakket dypere enn jeg hadde trodd på forhånd.
 
Neste uke begynner speed-datene i «Jakten på kjærligheten», og da får alle fire bøndene møte sine ti utvalgte friere.
 
- Jeg har vært singel i et par års tid, men har datet veldig lite. Speed-datene var veldig stressende, man får jo utrolig dårlig tid. Det går bare noen minutter, så kommer det inn en ny dame, og så en ny dame til. Man blir litt ør av det, rett og slett. Jeg husker ikke så mange detaljer fra det der, humrer Audun Øygard - som driver med oppdrett og produksjon av rakfisk.
 
«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00.
 
LES OGSÅ: Avslører endringer i «Jakten på kjærligheten»
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer