GJØR COMEBACK: Heather Locklear har nå takket ja til å gjenta sin stjernerolle som Amanda Woodward i den nye versjonen av TV-serien "Melrose Place". Foto: All Over Press
GJØR COMEBACK: Heather Locklear har nå takket ja til å gjenta sin stjernerolle som Amanda Woodward i den nye versjonen av TV-serien "Melrose Place". Foto: All Over PressVis mer

Nå er "Amanda" tilbake

Fansen jubler etter at 90-talls stjernen sa ja.

SEHER.NO: På 90-tallet var "Melrose Place" en av verdens mest populære TV-serier og mange fans slapp derfor jubelen løs i mars, da det ble kjent at det nå skal lages en ny versjon av dramaserien.

Tidligere har Melrose-stjernene Laura Leighton (Sydney Andrews), Thomas Calabro (Dr. Michael Mancini), Josie Bissett (Jane Mancini) og Daphne Zuniga (Jo Reynolds) ifølge People sagt ja til å flytte tilbake til det dramatiske TV-nabolaget, og nå har også den mest populære av 90-talls stjernene sagt ja.

Ifølge bladet har nemlig Heather Locklear (47) bekreftet at hun vil gjøre comeback som den strenge reklamebyrå-sjefen Amanda Woodward.

"Amanda" ble en av 90-talls seriens mest populære karakterer og var med helt til siste episode av den forrige serien ble sendt i 1999. Nå håper produsentene at hun skal gjøre det samme for den nye utgaven av "Melrose Place".

-  Vi er i ekstase over å ha fått muligheten til å bringe Amanda Woodward tilbake til "Melrose Place". Å inkludere Heather er noe vi har jobbet med i lang tid, sier produsentene Todd Slavkin go Darren Swimmer til People.

Foreløpig er det ikke klart hvor lenge Locklears besøk på gamle tomter skal vare.

Det er foreløpig ikke kjent om den nye serien vil bli vist på norske TV-skjermer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Klar for ny Melrose Place