- Nå er alt opp til Anders og legen hans

«Skal vi danse»-produksjonen holder tett om hva de gjør hvis nyopererte Jacobsen må trekke seg lørdag.

VENTER PÅ ANDERS: TV2 lar Anders Jacobsen vente i det lengste med å bestemme om han skal delta i «Skal vi danse» lørdag eller ikke. 26-åringen ble nemlig operert for blindtarmbetennelse så sent som onsdag ettermiddag. Her danser han med partneren E Foto: Scanpix
VENTER PÅ ANDERS: TV2 lar Anders Jacobsen vente i det lengste med å bestemme om han skal delta i «Skal vi danse» lørdag eller ikke. 26-åringen ble nemlig operert for blindtarmbetennelse så sent som onsdag ettermiddag. Her danser han med partneren E Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere skihopperen Anders Jacobsen (26), som er aktuell i høstens «Skal vi danse», ble onsdag operert for blindtarmbetennelse etter å ha vært innlagt på sykehus med vedvarende magesmerter siden tirsdag.

Operasjonen sørger nå for at Jacobsens deltagelse i TV2-programmet lørdag kveld er ytterst usikker. Men selv om det er maks 50 prosent sjanse for at han fortsetter, lar TV2 ham vente i det lengste med å fatte en endelig beslutning.

- Det kommer ikke til å bli tatt noen endelig avgjørelse på hva som skal skje med Anders før opp mot sendingen i morgen. Både Anders selv og TV2 ønsker å se ham på parketten, men den endelige avgjørelsen er det Anders selv som må ta i samråd med legen sin, sier «Skal vi danse»-pressekontakt Unn-Grethe Berge til Seher.no fredag ettermiddag.


Det har vært knyttet stor spenning til 26-åringens fremtid i dansekonkurransen etter at nyheten om sykehusinnleggelsen kom tirsdag. Hittil har informasjonen fra TV2 vært relativt knapp, trolig på grunn av usikkerheten rundt Jacobsens tilstand. Men pressekontakten avviser at kanalen driver et spill for galleriet når de holder TV-seerne og pressen på pinebenken.

- Som nevnt vil Anders gjerne danse. Derfor venter vi lengst mulig med å se hvordan formen hans utvikler seg opp mot sending. Vi lar ham dermed få sjansen helt opp mot sending til å ta sin avgjørelse, understreker Berge overfor Seher.no.

Om det viser seg at Jacobsen, som nå er blant de sterkeste favorittene hos spillselskapet Unibet, faktisk må trekke seg, kan det bli spennende å se hva TV2 velger å gjøre. Pressekontakten holder nemlig svært tett om hva som er reserveplanen.

- Hva vi gjør produskjonsmessig er avhengig av hva Anders velger å gjøre. Vi jobber med ulike alternativer redaksjonelt og i henhold til BBC  sine retningslinjer for prosjektet, men ønsker ikke gå ut med hva vi jobber med offentlig, er den hemmelighetsfulle beskjeden fra Berge.


Neste «Skal vi danse» sendes på TV2 lørdag klokken 20.00  Da vil det i hvert fall være klart om Anders Jacobsen er med eller ikke. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har knapt hatt tid til å venne meg til rollen