Nå er alle sammen gift!

Jared Followill har giftet seg, som sistemann i rockebandet Kings of Leon.

ROLIG ROCKEBAND: Etter at bassist Jared Followill og Martha Patterson (par nr. 2 f.v.) giftet seg lørdag, er hele Kings of Leon blitt ektemenn. Både fetter Matthew Followill og kona Johanna Bennett (ytterst t.v.), eldstebror Nathan Followill og kona Jes Foto: All Over Press
ROLIG ROCKEBAND: Etter at bassist Jared Followill og Martha Patterson (par nr. 2 f.v.) giftet seg lørdag, er hele Kings of Leon blitt ektemenn. Både fetter Matthew Followill og kona Johanna Bennett (ytterst t.v.), eldstebror Nathan Followill og kona Jes Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Veletablert rockeband!

De fire bandmedlemmene i Kings of Leon har giftet seg i tur og orden de siste årene, og nå er ringen sluttet - etter at bassist Jared Followill (25) giftet seg med Martha Patterson (21) lørdag. Det bekrefter en representant for bandet overfor People.

Rockeren og hans utkårede, som forlovet seg i april, gav hverandre sitt «ja» i en utendørsseremoni i Charlotte, Tennessee. Deretter skal de ha feiret dagen med venner og familie i et rustikt hus på eiendommen.

Followill var iført cowboyboots fra merket Lucchese, og hele bryllupet var preget av en avslappet, jordnær stemning.

- De hadde fantastisk lokaldyrket mat, med alle sine favorittretter. Det var upretensiøst, hjemmekoselig og veldig ekte. Alt var veldig tro mot stilen deres, sier en bryllupsgjest til People.


«I dag gifter jeg meg. Det er det største skrittet jeg noensinne har tatt. Jeg har drømt om denne dagen siden jeg var liten jente», skrev Jared Followill spøkefullt på Twitter før seremonien.

Den 25 år gamle rockeren er altså den siste i famile-bandet til å bli ektemann, og han har tidligere sagt til People at han har følt seg presset av brødrene til å finne den perfekte bruden.

Eldstebror Nathan Followill (33) giftet seg med singer-songwriter Jessie Baylin (28) i 2009 - de to venter sitt første barn i desember. Storebror Caleb (30) giftet seg med modell Lily Aldridge (26) i 2011 - de to fikk datteren Dixie Pearl i juni.

Mens Jareds fetter Matthew Followill (28) og kona Johanna Bennett (27) ble foreldre til Know Cameron Patrick i fjor våres. Så da er det vel bare et spørsmål om tid før nygifte Jared også blir småbarnsfar?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lurte alle med «utsatt» bryllup 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer