Nå drømmer hun om barn

- Jeg håper de tingene skjer helt naturlig...

FLOTTE FORMER: - Jeg vil ikke bli kvitt kurvene mine, innrømmer Beyoncé i et intervju med Allure Magazine. Foto: All Over Press
FLOTTE FORMER: - Jeg vil ikke bli kvitt kurvene mine, innrømmer Beyoncé i et intervju med Allure Magazine. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: "Halo"-sangerinnen Beyoncé Knowles (28) og ektemannen Jay-Z har en enorm suksess på hver sin kant, og nå drømmer superparet om å få barn.

- Jeg vil definitivt ha barn, men jeg vet fra nevøen min at det er mye jobb. Jeg håper de tingene skjer helt naturlig. Jeg har fremdeles ikke hatt tid til å slappe av, sier Beyoncé i et intervju med Allure Magazine, skriver Femalefirst.


At 28-åringen har problemer med å slappe av, er kanskje ikke så rart når hun bruker timesvis hver dag på å synge hitlåter og holde den veldreide kroppen i form.

- Jeg sier alltid 'jeg vil ikke bli kvitt kurvene mine', jeg liker kurver. Man kan aldri ta nok knebøy, man kan aldri ta nok sit-ups. Jeg liker at kvinner ser feminine ut, innrømmer stjernen.

Beyoncé har vært sammen med rapperen Jay-Z siden 2002, og i 2008 giftet paret seg. Nylig ble det kjent at de tjente nesten 700 millioner norske kroner mellon juni 2008 og juni 2009, og dermed er de Hollywoods rikeste par.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: Tirret på seg et helt øysamfunn