- Nå dreit jeg på meg, tenkte jeg

Kari Traa hadde gitt opp menn, og møtte kjæresten da hun minst ventet det.

SPREK DAME: Kari Traa og kjæresten Lars Haukom driver begge med fallskjermhopping og møttes i lufta. Foto: NTBScanpix
SPREK DAME: Kari Traa og kjæresten Lars Haukom driver begge med fallskjermhopping og møttes i lufta. Foto: NTBScanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Da den tidligere freestyle-kjøreren Kari Traa (39) møtte sin nåværende kjæreste Lars Haukom for fem år siden, hadde hun egentlig sett for seg at hun skulle forbli singel.

- Jeg hadde gitt opp. «Drit i mannfolk» sa jeg til meg selv. Men så var det en kamerat som klarte å lokke meg til Voss for å hoppe i fallskjerm en helg. Jeg hadde vært hjemme helga før, og var litt motvillig. «Kan hende du møter mannen i ditt liv», sa han, forteller Traa i et intervju med Dagbladet.

Vel fremme i hjembygda skulle Kari for første gang hoppe i en wingsuit, en drakt med vinger, og tilfeldigvis satt Lars også i samme fly. Men Traa var så konsentrert at hun ikke la merke til ham, og fikk andre ting å tenke på da hun hoppet ut av flyet og kjente at det smalt i buksene.

- Nå dreit jeg på meg, tenkte jeg. Etter landing klappet alle mens jeg bare tuslet mot dassen i fullt utstyr. Men da jeg fikk av meg klærne så jeg at det ikke hadde gått i buksa likevel. Det måtte ha vært luft. «Jeg dreit ikke på meg!» var det første jeg sa da jeg kom ut etterpå. Kjempe fornøyd, ler hun til avisa.

Senere samme dag traff paret på hverandre igjen.

- Da jeg møtte Lars igjen samme kvelden hadde jeg ingen antenner ute. Absolutt ingen. Men så, plutselig, sier hun til Dagbladet.

I dag bor Kari og Lars, sammen med døtrene Hedda (3) og Silja (1), på Voss, og småbarnsmoren forteller at hun og kjæresten passer godt sammen.

– Vi er rotekopper begge to, og har de samme interessene.

Traa er fortiden aktuell med realityserien «Kari Traa-leikane».

LES OGSÅ: Her avslører han Karis verste side

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer