TAKKET FOR SEG: Tryllefløyten gjorde ingen mirakler; Vidar Johnsen ble stemt ut fra "Stjernekamp" denne uken. Foto: Julia Naglestad/NRK
TAKKET FOR SEG: Tryllefløyten gjorde ingen mirakler; Vidar Johnsen ble stemt ut fra "Stjernekamp" denne uken. Foto: Julia Naglestad/NRKVis mer

- Nå drar jeg sørover

Vidar Johnsen tok nedrelaget i «Stjernekamp» med fatning.

SEOGHØR.NO: - Først blir det bursdagsfest. Så drar jeg sørover, kanskje til Kanariøyene, sier Vidar Johnsen til Seoghør.no.

Bare noen sekunder etter TV-sendingen, der stjernene denne gangen måtte synge opera, var den blide artisten fra Haugesund igjen i strålende humør.

- Jeg har ikke hatt hodet med meg denne uken. Det har vært for mye å tenke på. Og det er tross alt bedre å ryke ut på opera enn «norsk på norsk» - som er tema neste uke. Der er jeg liksom mer på hjemmebane og man burde kunne forvente at jeg klarte meg, forteller Vidar.

Han synes det har vært morsomt å være med på  «Stjernekamp», og har fått mange nye fans i løpet av serien. Og straks ferien er over er det tilbake på scenen.

- Jeg er artist, og det skal jeg fortsette med å være. Så det er snart ut på veien igjen. Og så blir det litt låtsnekring, sier han.