- Nå drar jeg sørover

Vidar Johnsen tok nedrelaget i «Stjernekamp» med fatning.

TAKKET FOR SEG: Tryllefløyten gjorde ingen mirakler; Vidar Johnsen ble stemt ut fra "Stjernekamp" denne uken. Foto: Julia Naglestad/NRK
TAKKET FOR SEG: Tryllefløyten gjorde ingen mirakler; Vidar Johnsen ble stemt ut fra "Stjernekamp" denne uken. Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: - Først blir det bursdagsfest. Så drar jeg sørover, kanskje til Kanariøyene, sier Vidar Johnsen til Seoghør.no.

Bare noen sekunder etter TV-sendingen, der stjernene denne gangen måtte synge opera, var den blide artisten fra Haugesund igjen i strålende humør.

- Jeg har ikke hatt hodet med meg denne uken. Det har vært for mye å tenke på. Og det er tross alt bedre å ryke ut på opera enn «norsk på norsk» - som er tema neste uke. Der er jeg liksom mer på hjemmebane og man burde kunne forvente at jeg klarte meg, forteller Vidar.

Han synes det har vært morsomt å være med på  «Stjernekamp», og har fått mange nye fans i løpet av serien. Og straks ferien er over er det tilbake på scenen.

- Jeg er artist, og det skal jeg fortsette med å være. Så det er snart ut på veien igjen. Og så blir det litt låtsnekring, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer