ELSKER SNØEN: Marion Rav har blitt en kløpper i bakken etter at hun møtte kjæresten, Andreas Ygre Wiig. Foto: SCANPIX
ELSKER SNØEN: Marion Rav har blitt en kløpper i bakken etter at hun møtte kjæresten, Andreas Ygre Wiig. Foto: SCANPIX Vis mer

Nå digger hun snøen

Med rumpebeskytteren på plass er Marion Ravn en kløpper i bakken.

SEHER.NO: Marion Ravns (23) møte med en av verdens beste snowboardere, Andreas Ygre Wiig(26), har fått store følger for den norske sangstjernen. Nå elsker hun brettet sitt, som er designet spesielt til henne!

Men i et intervju med magasinet "Shape-up" innrømmer den søte jenta at hun ikke har alt for mange år bak seg i snøen.

- Jeg lærte å stå på snowboard for to vintre siden. Det var helt forferdelig! Jeg gikk på trynet gang på gang. Det ble mye blåmerker, grining og banning. Det endte med at jeg til slutt kjøpte meg en rumpebeskytter, sier hun til bladet, før hun fortsetter:

- Det er forresten noe alle nybegynnere burde skaffe seg. Men så fort du har kommet over den lille kneiken er det fantastisk gøy! Nå klarer jeg å stå ned bakken og svinge i bra tempo uten å falle en eneste gang. Jeg kommer nok aldri til å klare og følge etter Andreas, men det er det vel få som klarer.

Marion møtte sin store kjærlighet i USA, av alle steder. Og den norske popprinsessen legger ikke skjul på at hun er veldig forelsket - og litt mer treningsnarkoman.

- Jeg møtte Andreas i Los Angeles, noe som er veldig morsomt siden vi begge er norske. Det passer veldig bra at han er snowboardproff - fordi vi har en veldig lik livsstil, men holder samtidig ikke på med det samme. Vi reiser like mye og er ofte i USA begge to, og det gjør jo at vi får sett hverandre mer.

- Når man er sammen med en toppidrettsutøver blir det også til at man blir litt mer sporty selv, avslører hun.  

Marion Ravn er ikke i tvil om hvor favorittbakken ligger.

- Siden Andreas står mest i USA, blir det til at jeg kommer på besøk dit. Vi har vært veldig mye i Colorado. Der er det en liten vinterby som heter Breckenridge, med masse små butikker, julelys og flotte bakker, sier hun til samme kilde.

LES OGSÅ: Videoen alle vil se! 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.