I VINDEN: Tora Berg Uppstrøm har vært mye i media etter at hun hevdet at hun hadde hatt en affære med Jonas Bergström. Nå debuterer hun med sine egne bilder på en kunstutsilling i Meråker. Foto: Johan Arnt Nesgård / SCANPIX
I VINDEN: Tora Berg Uppstrøm har vært mye i media etter at hun hevdet at hun hadde hatt en affære med Jonas Bergström. Nå debuterer hun med sine egne bilder på en kunstutsilling i Meråker. Foto: Johan Arnt Nesgård / SCANPIX Vis mer

Nå debuterer hun som kunstner

Meråker-jenta stiller ut i hjembygda.

SEHER.NO: I slutten av april sto norske Tora Uppstrøm Berg (21) fra Meråker fram i Se og Hør og fortalte om «sin hete natt» i Åre med svenske prinsesse Madeleines (27) tidligere forlovede, Jonas Bergstrøm (31). Kort tid etter avsløringen ble det kjent at Madeleine og Jonas hadde brutt forlovelsen.

Det har vært mye oppstyr rundt Meråker-jenta den siste tiden, og midt i det hele skal hun nå stille ut bilder i hjembygda.

- Vi synes bildene er spennende og annerledes. Vi spurte om teknikken, og de hadde brukt litt utprøvingsmetoder vi syntes hørtes spennende ut, sier leder av kunstutstillingen, Brit Blæstervold, til Dagbladet.


Uppstrøm Berg er student ved kunstskolen Arts University College i Bournemouth i England, og bildene hennes kan man se utstilt i Meråker fra 1. juni.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor døde kjærligheten