Nå dater «The Terminator» igjen

Men Arnold Schwarzenegger er fortsatt gift... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mai 2011 kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernen Arnold Schwarzenegger (65) hadde vært utro mot kona Maria Shriver (57) med familiens husholderske, Mildred «Patty» Baena.

Affæren resulterte i sønnen Joseph (15), som er jevnaldrende med Arnold og Marias yngste sønn Christopher, men Arnold holdt sitt utenomekteskapelige barn hemmelig for kona i alle år.

Sjokkoppslagene rystet Hollywood, og etter 25 års ekteskap søkte Maria om skilsmisse kort tid før avsløringen ble kjent for offentligheten.

Paret har vært separerte siden den gang, selv om de blant annet har feiret jul sammen som en familie med sine fire barn.

Nylig fortalte skuespilleren at han fortsatt elsker Maria, men nå ser det ut til at det er en ny kvinne i hans liv.

Flere dager på rad har stjernen blitt fotografert sammen med en yngre kvinne, som ifølge nettstedet TMZ heter Heather og er fysioterapeut. 


De to lo og koste seg sammen under en middag i Santa Monica forrige helg, og dagen etter skal ha ha spist lunsj sammen. Venner nær Arnold forteller at hun ikke er med i teamet rundt ham, og det kan virke som firebarnsfaren nå nyter singellivet, selv om han fortsatt er gift med Maria.  
LES OGSÅ: Møtte sin hemmelige sønn til middag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer