DATER MANUSFORFATTEREN: Talkshow-verten har funnet tonen med en av sine ansatte, men holder seg unna kjæresten på jobb. Foto: Stella Pictures
DATER MANUSFORFATTEREN: Talkshow-verten har funnet tonen med en av sine ansatte, men holder seg unna kjæresten på jobb. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå dater også han en ansatt

Men Jimmy Kimmel har tatt forholdsregler for å unngå å ende opp som Letterman...

SEHER.NO: Talkshowverten David Letterman har havnet i hardt vær, etter at han innrømmet å ha hatt  sex med flere av sine kvinnelige ansatte på jobben, bak konas rygg.

Nå har også talkshow-verten Jimmy Kimmel (41) - som er programleder for "The Jimmy Kimmel Show" - funnet tonen med en kvinnelig kollega.

Kimmels utkårede er ifølge People Molly McNearney, som er en av hans manusforfattere. Programlederen har tidligere vært kjæreste med komikeren Sarah Silverman.

Men ifølge en kilde nær paret, har ikke Kimmels nye forhold noe til felles med Letterman-skandalen.

- Når de er på jobb, er de veldig profesjonelle. Etter at det ble slutt mellom Sarah og Jimmy, sa det klikk mellom han og Molly, sier kilden til People.

Kimmel ble i fjor kjent da han fikk med seg Ben Affleck og en rekke andre kjendiser til å spille inn  humorvideoen "I've been f***ing Ben Affleck" som svar på Silvermans videospøk "I've been f***ing Matt Damon".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

 LES OGSÅ: Slutt for Kimmel og Silverman

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.