NY DATE: Amy Winehouse er på bedringens vei. Nå ser det også ut til at hun har begynt å flørte igjen - denne gang med Mischa Bartons eks-date. Foto: All Over Press
NY DATE: Amy Winehouse er på bedringens vei. Nå ser det også ut til at hun har begynt å flørte igjen - denne gang med Mischa Bartons eks-date. Foto: All Over PressVis mer

- Nå dater hun Mischas eks

Den romantiske kvelden ble raskt avslørt - på Facebook!

SEHER.NO: Skandalerockeren Amy Winehouse (25) har hatt det travelt den siste tiden. Tirsdag ble det kjent at hun skal ha stjålet kokain fra Kate Moss. Denne gangen er det derimot - igjen - kjærlighetslivet hennes som er i fokus.

Winehouse, som nylig kom seg gjennom den første fasen av skilsmissen med Blake Fielder-Civil (27), er på full fart inn i et nytt forhold. I hvert fall om man skal tro Herald Sun, som skriver at superstjernen nå dater Mischa Bartons eks-date, millionærsønnen James Regan (26).

Ifølge den australske avisen falt Amy for Regan etter at han begynte å sende henne romantiske tekstmeldinger mens hun befant seg på den karibiske øya St. Lucia.

- Amy er i ferd med å finne tilbake til sitt virkelige liv, så det ville partydyret er kanskje ikke hennes ideelle partner. James Regan datet også Mischa Barton før hun ble lagt inn, hevder en venn av det som altså skal være Winehouse nye flamme.

Sangeren skal også ha invitert 26-åringen til hjemmet sitt i Nord-London. Der skal hun ha laget et romantisk karibisk måltid. Neste dag ble det meste avslørt - på Facebook.

- Takk for i går. Maten var helt fantastisk! skrev Regan på profilen hennes.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Påkjørt da han rømte fra fansen