NYTT PAR: Hayden Panettiere tok med seg hundens sine og sin nye flørt på stranden i Malibu, California.  Foto: Stella Pictures
NYTT PAR: Hayden Panettiere tok med seg hundens sine og sin nye flørt på stranden i Malibu, California. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå dater hun Lindsays eks-kjæreste

- Lindsay kommer ikke til å bli glad...

SEHER.NO: I mai ble det kjent at Hayden Panettiere (20) datet den britiske TV-reporteren Steve Jones (32), men nå har "Heroes"-stjernen falt for en ny mann.

Ifølge The Mirror skal Haydens nye flamme være utested-eieren Harry Morton, som datet Lindsay Lohan (23) i en periode i 2006.

Lohan skal ha vært knust da paret gikk hvert til sitt, og ifølge den britiske tabloidavisen har partyløven en tendens til å være eiesyk over eks-kjærestene sine.

- Linday kommer ikke til å bli glad for at Hayden dater eksen. Selv om hun er sammen med Sam Ronson, er hun likevel venn med Harry, sier en kilde til avisen.

Denne uken tok Hayden med seg hundene sine og den nye kjæresten for å leke på stranden i Malibu, California, og ifølge The Mirror gikk paret hånd i hånd og koste seg i vannkanten.

Nylig gikk Hayden ut og hevdet at paparazziene og offentligheten har ødelagt kjærlighetslivet hennes. 20-åringen insisterer på at "kjendisromansene" hun har hatt rett og slett blir ruinert av mediene.

Skuespillerinnen har tidligere vært sammen med "Heroes"-motspiller Milo Ventimiglia, og har også blitt koblet til Adrian Pasdar, som spiller Milos storebror i serien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Er de et nytt "Heroes"-par?