Jennifer Garner:

- Nå dater hun igjen

For første gang siden skilsmissen har Jennifer Garner begynt å gå videre.

GÅTT VIDERE: Ifølge kilder ser det nå ut til at Jennifer Garner har kommet seg videre etter skilsmissen med Ben Affleck. Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE: Ifølge kilder ser det nå ut til at Jennifer Garner har kommet seg videre etter skilsmissen med Ben Affleck. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har det vært tydelig at Jennifer Garners (46) eksmann Ben Affleck (46) har gått videre etter at duoen bekreftet at de skulle skilles i 2015.

I fjor sommer ble det kjent at Ben hadde funnet lykken på ny med tv-produsenten Lindsay Shookus (38), men etter om lag et år som kjærester, sto forholdet ikke til å redde.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Ben gikk videre, denne gang med den 22 år gamle Playboy-modellen Shauna Sexton.

Til tross for at de to turtelduene har sett svært forelsket ut og tilbrakt mye tid sammen i det siste, kan det nå se ut til at Ben sliter med å holde på damene.

Tidligere denne uken ble det nemlig kjent at det skal være slutt mellom skuespilleren og den unge modellen.

Jennifers tur

Mens Ben for lengst har gått videre, skal derimot ekskona Jennifer Garner ha fokusert på barna og karrieren. Nå kan det imidlertid se ut til at også hun er klar for å legge ekteskapet bak seg og finne kjærligheten på ny.

DATER: Nå som skilsmissen med Ben Affleck er gjennomført, har også Jennifer Garner tatt motet til seg og startet å date. Her på premieren til HBO-serien «Camping» i Hollywood i går. Foto: NTB Scanpix
DATER: Nå som skilsmissen med Ben Affleck er gjennomført, har også Jennifer Garner tatt motet til seg og startet å date. Her på premieren til HBO-serien «Camping» i Hollywood i går. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge flere kilder til People, skal den vakre brunetten ha vært på en rekke stevnemøter den siste tiden.

- Jen har ventet med å gå videre og nå som skilsmissen er gjennomført kan hun endelig gjøre det, sier kilden til nettstedet, og legger til:

- Hun har ikke hatt noe annet valg enn å være tålmodig ettersom Ben har måttet gjennomføre rehab.

Flere dater

Videre forteller kilden at skuespilleren ikke ønsker å være singel resten av livet, og at hun er åpen for å date noen igjen.

- Hun har vært på flere stevnemøter, men foreløpig er hun ikke seriøs med noen menn. Som alltid, så er hun fokusert på barna og jobben, sier kilden til nettstedet.

For snart ett år siden uttalte derimot Jennifer at hun ikke var interessert å leve singellivet:

- Jeg ville ikke ha valgt dette livet for meg selv eller barna mine. Jeg ville ikke valgt å være singel eller å være i denne posisjonen. Det er noe vi jobber med. Jeg har fremdeles ikke vært på en date og jeg er heller ikke interessert i å date. Om noen ønsker å spleise meg med noen, sier jeg bare «nei takk», sa hun til nettstedet News i fjor høst.

FOKUSERER PÅ BARNA: Jennifer Garner sammen med barna Seraphina og Samuel i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FOKUSERER PÅ BARNA: Jennifer Garner sammen med barna Seraphina og Samuel i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at det i lengre tid har vært slutt mellom Ben og Jennifer, har de vært klare på at de er viktige i hverandres liv og ønsker å samarbeide godt om oppdragelsen av sine tre felles barn, Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6).

Inn og ut av rehab

I fjor avslørte filmstjernen Ben Affleck at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og kona Jennifer Garner bekreftet at de skulle skilles.

Filmstjernen har siden den gang vært hyppig inn og ut av rehabilitering etter sine stadige tilbakefall. Sist i august, da det også var Jennifer som kjørte Ben til behandlingssenteret.

46-åringen så tydelig opprørt ut da hun ble avbildet på vei ut av Bens hjem, der hun kort tid etter, sammen med Ben og en ukjent kvinne, ble observert i en bil.

- Han trenger behandling. Han vet selv at han trenger hjelp, og snakker høyt om det, fortalte en kilde den gangen.

En kilde nær skuespilleren har tidligere også uttalt at 46-åringen hadde drukket alene i flere dager før Jennifer kjørte han til rehab.

- Han hadde det ikke bra. Han hadde nesten ikke spist og ikke dusjet. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra og samarbeidet godt, sa kilden.

LES OGSÅ: Blir skandale-paret gjenforent?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer