Nå dater hun en yngre mann

Jennifer Love Hewitt skal ha funnet kjærligheten igjen.

NY FLAMME?: Ifølge Us Magazine har Jennifer Love Hewitt falt for den fire år yngre skuespilleren og regissøren Alex Beh. Her er hun på shopping i LA i forrige uke.  Foto: All Over Press
NY FLAMME?: Ifølge Us Magazine har Jennifer Love Hewitt falt for den fire år yngre skuespilleren og regissøren Alex Beh. Her er hun på shopping i LA i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Ghost Whisperer»-stjernen Jennifer Love Hewitt (31) har ikke hatt særlig stort hell med kjærligheten de siste årene.

I 2009 overrasket skuespillerinnen både fans og presse, da hun brøt forlovelsen med sin mangeårige kjæreste Ross McCall.

Kort tid etter dette ble tv-stjernen sammen med «Ghost Whisperer»-kollega Jamie Kennedy (39). Og paret virket strålende forelsket helt frem til mars i år, da også dette forholdet tok slutt.

I et intervju etter bruddet kunne Jennifer avsløre at hun ikke synes det var spesielt hyggelig å være singel igjen.

- Jeg liker ikke å gå ut på klubber og feste. Jeg er ikke fan av det «la oss gå ut med en mann mandag og en annen på onsdag»-greiene. Det er bare ikke meg. Jeg er en «forhold-jente». Jeg liker å være et par. Noen synes det er spennende å være singel, men det gjør ikke jeg, sa hun til People.

Nå ser det imidlertid ut til at skuespillerinnen ikke trenger å bekymre seg for å være «alene» lenger.

Ifølge Us Magazine har nemlig 31-åringen funnet tonen med den fire år yngre skuespilleren og regissøren Alex Beh (27).

Paret skal ha falt pladask for hverandre, da de møttes tidligere i sommer.

- Hun er så opptatt av ham. Det er ganske ferskt, men de er så søte sammen. De holdt hender hele kvelden, sier en kilde, som skal ha observert de to ute.

Den nye forelskelsen ser også ut til å ha hatt en svært positiv innvirking på Jennifer, som formerlig strålte av glede da hun ble avbildet på shopping i LA i forrige uke.

Spørsmålet alle stiller seg nå, er om Beh, som fortsatt har status som «single» på Facebook, kun er en rebound for Love Hewitt, eller om det er ekte kjærlighet mellom de to.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det viktigste er å trene, og ikke spise is!