SPEED-DATER: Diaz har blitt koblet til mange ulike menn de siste månedene, og denne gangen er det "Speed"-stjernen Keanu Reeves. Foto: Stella Pictures
SPEED-DATER: Diaz har blitt koblet til mange ulike menn de siste månedene, og denne gangen er det "Speed"-stjernen Keanu Reeves. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå dater hun 90-tallets største sexsymbol

Cameron Diaz har vært på mannejakt igjen...

SEHER.NO: "Charlies Angels"-stjernen Cameron Diaz (36) har vært aktiv på datefronten den siste tiden, og ifølge The Sun skal den siste daten ha foregått med "Matrix"-stjernen Keanu Reeves (44).

Paret skal ha spist middag sammen på en restaurant i Los Angeles nylig, for så å dra på kino etterpå.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal blondinen ha forsøkt å imponere Reeves med et noe uvanlig stunt da de var spiste sammen på The Whisper Lounge.

- De så veldig kosete ut. Cameron drev å stappet hamburgeren sin i munnen og spilte lekent på det faktum at hun har en bred munn. Keanu lo, og det var rart å se ham le ettersom han blir oppfattet som ganske seriøs, forteller en kilde til avisen.

Etter måltidet skal paret ha gått hånd i hånd til kinoen hvor de ble til rundt ett på natten.

Etter bruddet med modellkjæresten Paul Sculfor tidligere i vår, har skuespillerinnen blitt koblet til både Leonardo DiCaprio (34), Jude Law (35), og nylig ble hun også koblet til "Sex og Singelliv"-stjernen Jason Lewis.

Tidligere har filmskjønnheten hatt et forhold til popstjerne Justin Timberlake og skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil fikse på kroppen sin!