Brad Pitt:

- Nå dater han igjen

Superstjernen skal ha funnet lykken med en professor.

Brad Pitt har ny dame, Mariah Carey åpner opp om sin mentale lidelse og skrekk-filmen som har tatt Hollywood med storm denne uken. Se siste nytt fra Hollywood med vår reporter Kjersti Flaa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var høsten 2016 at Brad Pitts (54) ekteskap med Angelina Jolie (42) brått tok slutt. De to hadde da vært sammen i over 11 år, og har seks barn sammen.

Brad har i ettertid holdt en lav profil, og han uttalte nylig at han vil leve i sølibat etter bruddet.

Men nå virker det altså som «Fight Club»-stjernen har funnet lykken på ny.

Ifølge People har nemlig Brad tilbrakt mye tid sammen med den 42 år gamle professoren Neri Oxman, som jobber ved MIT (Massachusetts Institute of Technology). Hun er professor i arkitektur; et emne Brad er svært interessert i.

Nettstedet beskriver Neri som både vakker og et geni innen sitt spesialfelt, og de sammenlikner henne med Brads kompis George Clooneys (56) kone, Amal Clooney (40). Magasinets kilde sier:

- Det tok ham lang tid å begynne å date igjen, men han gjør det nå. Han liker kvinner som utfordrer ham intellektuelt. Brad har sett hvor lykkelig Amal har gjort hans venn, og det har gitt ham noe å tenke på.

Magasinet Harper's Bazaar skriver også at de to har datet i hemmelighet siden i fjor høst, men paret selv har ikke bekreftet eller avkreftet ryktene ennå. Brad ble sist observert på MIT for kun et par uker siden, skriver de.

Magasinet har snakket med en kilde som hevder at Brad endelig har funnet tilbake til seg selv.

- Separasjonen var veldig trist, og kom som et sjokk på ham - men det fikk ham til å begynne å ta vare på seg selv igjen. Han virker mye mer lykkelig nå.

Skulle leve i sølibat

Da ser det altså ut som at ryktene om at Brad planlegger å leve i sølibat, ikke er helt til å stole på. Det var The Sun som først skrev, i begynnelsen av mars i år, at Brad ville rydde opp i tilværelsen sin og at han angivelig hadde bestemt seg for å gi opp både sex og alkohol, for i stedet å fokusere på trening og meditasjon.

- Han trener mye, spiser sunt og har gitt avkall på alkohol. Brad har vært i et forhold nærmest hele sitt voksne liv og nå som han er singel, gjør han ting som han tidligere ikke har hatt mulighet til å gjøre, sa en kilde til avisen.

Ville rykter

Siden stjerneparet gikk hver til sitt, har den ivrigste fansen spekulert seg igjennom en pen bunke med angivelige romanser for seksbarnsfaren. Mange av de har selvfølgelig ingen rot i virkeligheten.

Det er noe skuespillerkollegaen Kate Hudson (38) fikk erfare. Hun har nemlig blitt trukket fram som Pitts nye kjæreste ved flere anledninger.

Ryktene oppsto tidligere i 2017, og etterhvert kom Kate, som nå er gravid med kjæresten Danny Fujikawa, ut og kommenterte påstandene på talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen».

Filmstjerna karakteriserer den oppdiktede romansen som «det villeste ryktet noensinne». Hun skjønner ikke helt hvordan spekulasjonene har oppstått.

- Det er ikke sant i det hele tatt. Faktisk, så har jeg ikke sett ham på sånn fire år, sa hun i programmet.

Derimot innrømmer skuespilleren at hun ikke tok det ille opp. Kate hadde nemlig litt sansen for spekulasjonene.

- Det var et fantastisk rykte, sånn egentlig. Jeg likte det på en måte. Jeg tenkte bare: «Greit, da. Vi skal ha tvillinger!».

Gjorde narr av magasinet

Da et amerikansk magasin i januar i fjor slo opp på sin forside at «Brad flytter inn» i skuespillerens bolig, reagerte Hudsons eldre bror.

Som et stikk mot magasinet Star, la Oliver Hudson (42) ut et langt innlegg på Instagram.

I stedet for å avvise ryktene, valgte han å være med på leken. Han skrev ironisk om hvordan det er å bo sammen med Brad Pitt.

- Dette har vært et helvete! Han er utrolig rotete. Han drikker rett fra kartongen og lar døra stå på vidt gap når han er på do.

LES OGSÅ: - Nå flytter han nærmere Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer