Kelly Clarkson:

Nå bytter hun navn

Sanger og talkshowvert Kelly Clarkson føler for forandring.

GJØR ENDRINGER: Kelly Clarkson har søkt om å få bytte navn. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
GJØR ENDRINGER: Kelly Clarkson har søkt om å få bytte navn. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten Kelly Clarkson (39) slo gjennom tidlig på 2000-tallet, og har siden bemerket seg med hitlåter som «Because of you» og «Stronger».

De siste årene har hun også begitt seg ut på nye utfordringer, med sitt eget talkshow «The Kelly Clarkson Show», hvor hun har intervjuet stjerner som Ben Affleck (49) og Sandra Bullock (57).

På hjemmebane har det derimot ikke vært like rosenrødt. Sommeren 2020 skilte hun seg fra ektemannen gjennom syv år, Brandon Blackstock (45), og har siden kjempet om barneomsorg i retten og måttet punge ut til eksmannen.

Nå har artisten behov for forandring.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Bytter navn

I rettsdokumenter NBC har fått tilgang på, kommer det frem at 39-åringen har sendt inn dokumenter hvor hun spør om å få bytte navn til Kelly Brianne. Da hun giftet seg med Brandon Blackstock, tok hun eksmannens etternavn. Brianne har til nå fungert som mellomnavnet hennes.

Når hun nå spør om å få endre navnet igjen, går hun derimot ikke tilbake til Kelly Brianne Clarkson – som hun opprinnelig het.

I stedet gjør hun altså mellomnavnet til etternavn, og går vekk fra familienavnet Clarkson. Hvorvidt hun vil fortsette å gå under Clarkson profesjonelt, er uvisst.

I dokumentene skal artisten ha begrunnet navnevalget med at det passer bedre med den personen hun er i dag.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Tar over etter talkshowdronningen

Som nevnt er det ikke bare musikk som opptar 39-åringen. I 2019 entret hun talkshowverdenen med «The Kelly Clarkson Show» – og i fjor ble det kjent at hun tar over etter Ellen DeGeneres (64) som gir seg etter 17 år som programleder for USAs, om ikke verdens, mest populære talkshow.

Det er ikke snakk om at Clarkson skal ta over «The Ellen DeGeneres Show», men at hennes eget talkshow skal ta over sendetidspunktet.

Allerede før det ble kjent at Clarkson skulle ta over, gikk det rykter om at kringkasterne snuste på å flytte tidspunktet på «The Kelly Clarkson Show» til «Ellens» faste time, ifølge TMZ.

Artisten danket nemlig ut DeGeneres under Emmy-utdelingen i 2020, noe som naturligvis gjorde henne til en god kandidat.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Dette er bemerkelsesverdige prestasjoner for et talkshow på sin andre sesong. Vi ser fram til Ellen DeGeneres' 19. sesong sammen med Kelly Clarkson, som helt sikkert vil bli et knallgodt år. Innen 2022 vil «The Kelly Clarkson Show» være stjerna i underholdningsplanene våre på dagtid, og en ressurs for nyhetssendinga vår om ettermiddagen, sa Valari Staab, president i NBC Universal Local, i en uttalelse.

LES OGSÅ: Seiret i bitter strid mot eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer