<strong>GA ALT:</strong> Laila Lockert ga alt da hun stakk av med seieren i Farmen. Nå bygger hun hytta hun vant. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Laila Lockert ga alt da hun stakk av med seieren i Farmen. Nå bygger hun hytta hun vant. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Laila Lockert:

Nå bygger Laila «Farmen»-hytta

- Hytta er under reising, sier «Farmen»-vinneren.

Publisert

(Seoghør.no): Før jul var det Laila Lochert (41) fra Sortland som kunne slippe jubelen løs etter å ha gått til topps i TV 2 krevende realityserie «Farmen».

I tillegg til heder og ære, fikk hun en bil og en hytte i premie.

Hytta kommer imidlertid som et «byggesett», uten tomt, og det er ikke mange tidligere «Farmen»-vinnere som har hatt mulighet til å oppføre hytta. Den forrige vinneren, Eilev Bjerkerud, solgte bilen han vant for å finansiere hyttetomten.

I vinter sa Laila til VG at hun hadde valgt å gjøre det samme. Og nå kan «Farmen»-vinneren fortelle til Seoghør.no at hytta er under oppføring.

- Grunnmur og vei er ferdig, men det er masse som gjenstår. Hytta er under reising, vi driver med reisverk og sånne ting. Nå er det snekkere som holder på. Det blir en spennende sommer og høst, men hytte blir det! forsikrer hun.

STOLT: Endelig kunne Laila Lochert slippe jubelen løs som vinner av «Farmen 2016». - Det så kult at jeg endelig kan fortelle det til alle som har hatt troa på meg. Video: Sveinung Ystad Vis mer

Blir gjenkjent som «Farmen»-Laila

Det å oppføre en hytte krever mye tid, innsats og kunnskap, i tillegg til en god slump med penger. Laila legger ikke skjul på at hun har fått uvurderlig hjelp fra lokale frivillige.

- Det er en enorm dugnadsvilje i Vesterålen. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for at jeg får så sinnsykt mye hjelp, sier hun til Seoghør.no, og legger til:

- Jeg har lurt på hvorfor jeg er så heldig, hvorfor de vil hjelpe meg, men de synes jeg har gjort en veldig redelig figur på tv. De mener jeg har framsnakket regionen min på en veldig positiv måte.

Mens hun var inne på «Farmen»-gården, markerte nordlendingen seg som en hardtarbeidende og ærlig deltaker som snakket rett fra levra. Imidlertid fikk hun og meddeltaker Lasse Bergseter mye oppmerksomhet da de havnet på kant med hverandre, noe som kulminerte i en heftig krangel.

Overfor Seoghør.no forteller Laila at hun fortsatt blir gjenkjent som «Farmen»-Laila, men at det bare er hyggelig.

- Jeg er fortsatt en slags lokal helt som alle vil prate med. Og da jeg var på ferie i Barcelona nylig, var det masse nordmenn på en båt som så på meg, hehe. Men det er veldig hyggelig, for folk er utelukkende positive. De synes det er så hyggelig at jeg vant «Farmen» uten å drive med sånt spill.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FARMEN:</strong> Laila Lockert sammen med resten av Farmen-deltakerne fra samme sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
FARMEN: Laila Lockert sammen med resten av Farmen-deltakerne fra samme sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Ville ha en pause

Kort tid etter at Laila Lochert vant «Farmen», hadde den første sesongen av kjendisversjonen av reality-programmet premiere på TV 2.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

«Farmen kjendis» ble en overraskende stor suksess, og deltakere som Leif Einar «Lothepus» Lothe og Petter Pilgaard ble populære rikskjendiser.

I etterkant av serien har blant annet Petter funnet kjærligheten med den tidligere modellen Vendela Kirsebom, som også var en av deltakerne på Storøy gård.

Nå skal paret få være med på mer reality hos TV 2, men denne gangen er det snakk om et helt eget tv-program. Det melder kanalen på nett.

«Vendela + Petter» har premiere på TV 2 Livsstil mandag 21. august, og der følger kameraene parets hverdag gjennom 16 episoder.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>GODE VENNSKAP:</strong> Både på Farmen og kjendisutgaven knyttet deltakerne tette bånd. Her får Lotto-programleder Ingeborg Myhre en god klem av Vendela Kirsebom. Foto: Skjermdump TV 2
GODE VENNSKAP: Både på Farmen og kjendisutgaven knyttet deltakerne tette bånd. Her får Lotto-programleder Ingeborg Myhre en god klem av Vendela Kirsebom. Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer

41-åringen fra Vesterålen forteller at hun likevel merker at det er interesse for henne, som bare var «vanlig» deltaker:

- Det er mange som ringer meg og vil at jeg skal komme på forskjellige ting over hele Norges land. At jeg skal være trekkplaster på ulike messer og så videre. Så det er ikke bare «Farmen kjendis»-folka som får oppmerksomhet, hehe. Men jeg var jo ikke med på «Farmen» for å bli kjendis, men for å få en pause fra hverdagen, understreker hun.

Høylytt krangel mellom deltakere

Et av de mest oppsiktsvekkende hendelsene fra sesongen Laila var deltaker i, var da det oppsto heftig munnhoggeri mellom Laila og Lasse Bergseter.

Den høylytte krangelen mellom Lochert og Bergseter skjedde etter at deltakerne i realityserien nettopp hadde klart å fange ei rømt gås, som hadde funnet veien til en innsjø nedenfor tv-gården.

Det var Locherts ivrige jubelrop som skal ha distrahert Bergseter.

- Plutselig, helt ut av det blå, kommer Lasse rett opp i trynet mitt. Han står så nærme at han spytter meg i trynet. Jeg skjønte ingenting, fortalte Lochert til Dagbladet den gang.

SKVÆRER OPP: Deltakerne i «Farmen 2016» er samlet i Oslo for å følge årets finale og feire vinneren. - I kveld skal vi kose oss, sier Laila Lockert og Lasse Bergseter, som havnet i alvorlig klinsj i årets versjon av TV2s populære realityshow. Video: Linn-Christin Marthinussen / Sveinung Ystad Vis mer

Situasjonen eskalerte da Bergseter ble dyttet unna av Lochert, som skrek: «Rør meg faen ikke».

- Jeg dyttet ham bort fordi jeg var livredd. Jeg hadde lyst til å trekke meg fra hele «Farmen». Så jævlig var det. Jeg turte ikke å være i nærheten av ham etterpå, fortalte hun.

<strong>KRANGEL:</strong> Det gikk hardt for seg mellom Laila Lockert og Lasse Bergseter inne på gården. De har iettertid skværet opp. Foto: TV 2
KRANGEL: Det gikk hardt for seg mellom Laila Lockert og Lasse Bergseter inne på gården. De har iettertid skværet opp. Foto: TV 2 Vis mer

Overfor Dagbladet uttalte Lasse Bergseter at det gikk i svart for ham.

- Laila hadde gått rundt og sagt at hun har så jævlig peiling på dyr, og så skjer dette. Det eneste hun gjorde var å skremme gåsa - og resten av dyra på gården - noe som gjorde meg dritforbanna.

Lochert ga ved flere anledninger uttrykk for at hun opplevde å bli behandlet som en hakkekylling av Bergseter.

LES OGSÅ: Kobles til ny reality-jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer