Nå bryter Ozzy Osbournes «ukjente» datter tausheten

- Folk har trodd det var noe galt med meg.

HER ER HUN: Aimee Osbourne har alltid vært på vakt når fotografer har dukket opp for å ta bilder av familien hennes. Selv ville hun nemlig helst lure seg unna. Her spiser hun lunsj med moren Sharon Osbourne på en cafe i Hollywood.  Foto: Splash News
HER ER HUN: Aimee Osbourne har alltid vært på vakt når fotografer har dukket opp for å ta bilder av familien hennes. Selv ville hun nemlig helst lure seg unna. Her spiser hun lunsj med moren Sharon Osbourne på en cafe i Hollywood. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ekteparet Ozzy (66) og Sharon Osbourne (66) delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes».

I fire år fulgte kameraene duoens stormfulle ekteskap og deres elleville påfunn sammen med sine to yngste barn Kelly (30) og Jack (29).

Eldstedatteren Amiee (31) ville ikke være med på TV-galskapen, som nesten holdt på å ta knekken på familien, og mange har ikke en gang visst at hun eksisterer.

Nå er derimot Aimee på vei til å lansere sin egen musikk-karriere.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKER: Mandag postet Aimee dette bildet av artikkelen Rolling Stone har skrevet om henne og musikken på sin egen Instagram-profil.
VAKKER: Mandag postet Aimee dette bildet av artikkelen Rolling Stone har skrevet om henne og musikken på sin egen Instagram-profil. Vis mer

 

I mars ga hun ut den surrealistiske musikkvideoen «Raining Gold», som nesten har fått to millioner klikk på YouTube, og til sommeren planlegger hun å gi ut en EP under navnet ARO.

I mange år har folk trodd at fordi Aimees har valgt å leve et utenfor offentligheten, så har det feilet henne noe alvorlig galt.

- Det er helt latterlig. Hvis jeg går på tur med hunden sammen med mamma kikker folk på meg som om: «Den mentalt syke pasienten har fått tillatelse til å drikke te med sin mor», forteller hun lattermildt til RollingStone.com.

Saken fortsetter under bildet.

VILLE VÆRE ANONYM: Her er Aimee (helt til høyre) sammen med begge sine berømte foreldre etter utenfor den eksklusive restauranten Nobu i Malibu for noen år siden. Foto: Splash News
VILLE VÆRE ANONYM: Her er Aimee (helt til høyre) sammen med begge sine berømte foreldre etter utenfor den eksklusive restauranten Nobu i Malibu for noen år siden. Foto: Splash News Vis mer

Ble sett på som en eremitt

Nå som hun er aktivt i gang med å promotere musikk-karierren, har fremmede plutselig fått et nytt syn på henne.

- Mange folk har kommet bort til meg og sagt: «Å, du er hyggelig. Jeg trodde du var en eremitt eller at det var noe galt med deg». Og jeg svarer: «Nei, eller kanskje, men det er ikke så ille».

- Det er føles godt at jeg ikke lenger alltid får skulende blikk som sier: «Der er den bortgjemte datteren som ikke liker å snakke med noen».

En av grunnene til at 31-åringen valgte å si nei til å være med i familiens realityserie «The Osbournes» var fordi hun hadde en drøm om å bli artist, og var redd for at showet ville sette henne i bås.

Selv om hun innser at hun som kjent sanger må dele mer av seg selv med offentligheten i fremtiden, så er hun ikke villig til å brette ut hele livet sitt i media.

- For meg kommer det alltid til å være viktig å ha en klar grense mellom privatlivet mitt og det profesjonelle livet mitt. Det er bare sånn jeg er, forklarer hun til nettstedet.

SJELDENT SYN: Da Ozzy Osbourne mottok stjerne på Walk of Fame på Hollywood Boulevard i 2002 stilte Aimee (t.v) opp med resten av familien på et bilde. Foto: NTBscanpix
SJELDENT SYN: Da Ozzy Osbourne mottok stjerne på Walk of Fame på Hollywood Boulevard i 2002 stilte Aimee (t.v) opp med resten av familien på et bilde. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Sharon Osbourne løy om morens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer