Nå bruker de gifteringene igjen!

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har funnet tilbake til hverandre.

DRAMATISKE ÅR: Michael Douglas Og Catherine Zeta-Jones har hatt noen tøffe år, men etter den seks måneder lange separasjonen har de nå funnet tilbake til hverandre.  Foto: All Over Press
DRAMATISKE ÅR: Michael Douglas Og Catherine Zeta-Jones har hatt noen tøffe år, men etter den seks måneder lange separasjonen har de nå funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i år ble det kjent at det mektige Hollywood-paret Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) hadde tatt ut separasjon etter 13 års ekteskap.

De siste årene har vært preget av Douglas' kreftsykdom og Zeta-Jones' kamp med sin bipolare lidelse, og rykter om brudd har lenge versert i pressen.

Nå kan det se ut til at stjerneparet får en god start på det nye året. Douglas og Zeta-Jones ble nylig observert sammen for første gang siden bruddet, og begge to brukte gifteringene sine.

RING PÅ FINGEREN: Michael Douglas har lenge nektet å ta av seg sin giftering. Nå har Catherine Zeta-Jones begynt å bruke sin.
RING PÅ FINGEREN: Michael Douglas har lenge nektet å ta av seg sin giftering. Nå har Catherine Zeta-Jones begynt å bruke sin. Vis mer

Paret tilbragte forrige søndag sammen med barna Dylan (13) og Carys (10) i New York. Ifølge vitner så det ut som om de to filmstjernene aldri hadde vært fra hverandre.

Dette var heller ikke et kort møte for barna sin skyld. Michael og Catherine var sammen hele dagen. Douglas har nylig hintet i forskjellige intervjuer at paret har funnet tilbake til hverandre.

- Jeg håper på å kunne rydde opp i ekteskapet mitt på en positiv måte, sa Douglas til magasinet GQ.

I et intervju med talkshowverten Jay Leno fortalte Doulgas at han var positiv i forhold til en gjenforening.

- Ting går bra håper jeg. Jeg har vært langt borte en stund, men forhåpentligvis vil ting bare fortsette å gå oppover fra nå av, sa filmstjernen til Leno.

LYKKELIGE: Catherine Zeta-Jones giftet seg med Michael Douglas i 2000, og sammen har de to barn. Foto: FAME FLYNET
LYKKELIGE: Catherine Zeta-Jones giftet seg med Michael Douglas i 2000, og sammen har de to barn. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Ubekreftede rykter sier også at Douglas har spist frokost med Zeta-Jones og barna, når han har vært på Manhattan. Michael skal også ved flere anledninger ha kommet over for å se på TV sammen med familien.

Alt tyder på at de to populære skuespillerene ikke har en skilsmisse i tankene.

Den amerikanske skuespilleren giftet seg med den walisiske skjønnheten i 2000, og sammen har de barna Carys (10) og Dylan (13).

LES OGSÅ: Kjemper for ekteskapet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer