Jon Gosselin:

Nå blir TV-stjernen stripper

Den tidligere reality-stjernen med dristig 40-årsfeiring.

NY HOBBY?: Jon Gosselin, kjent fra tv-serien «Jon & Kate Plus 8», skal prøve seg som stripper. Showet er planlagt 1. april, på Jons 40-årsdag, så det er kanskje en liten mulighet for at det hele er en aprilspøk? Foto: Anna Webber/Getty Images for Maxim/AFP
/NTB scanpix
NY HOBBY?: Jon Gosselin, kjent fra tv-serien «Jon & Kate Plus 8», skal prøve seg som stripper. Showet er planlagt 1. april, på Jons 40-årsdag, så det er kanskje en liten mulighet for at det hele er en aprilspøk? Foto: Anna Webber/Getty Images for Maxim/AFP /NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): For ti år siden ble Jon (39) og Kate Gosselin (41) et verdenskjent fenomen gjennom TLC-programmet «Jon & Kate Plus 8», der seerne fikk et innblikk i livet til ekteparet - som hadde åtte barn sammen.

Gosselin-paret sjonglerte det hektiske livet som åttebarnsforeldre så godt de kunne, men i desember 2009 tok ekteskapet slutt etter ti år.

I etterkant har Kate tilsynelatende forsøkt å holde på berømmelsen med spin off-serien «Kate Plus 8», samt lansering av egen kokebok og tilhørende nettside.

- En super måte å møte fansen på

Det har vært mer stille rundt Jon, men denne uken lanserte han et slags comeback - av det svært overraskende slaget.

Neste lørdag, på sin egen 40-årsdag, skal den tidligere reality-stjernen nemlig debutere som stripper. Det skjer på en nattklubb i Atlantic City.

Og etter alt å dømme ser åttebarnsfaren på strippedebuten med stor begeistring.

- Dette er en super måte å få møtt all fansen og alle vennene mine på et av spillestedene i Atlantic City som jeg tilfeldigvis promoterer! sier han til UsWeekly.

Gosselin er nemlig medlem av en DJ-gruppe - Senate DJ - som ofte spiller på nattklubben Dusk, der han om en knapp uke altså skal kaste klærne i showet «Untamed Male Revue».

Reklamerer på Twitter

Og 39-åringen ser tilsynelatende at flest mulig kommer for å se ham i aksjon lørdag 1. april. Jon Gosselin har allerede promotert kvelden på sin egen Twitter-konto.

«Ingen planer neste helg? Sjekk den ut, min store debut...?» skriver han til en reklameplakat for kvelden.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge en pressemelding fra Caesars Atlantic City, der Dusk Nightclub ligger, er showet et smakfullt, mannlig burlesque-show, laget for kvinner av en kvinne.

Showet skal også være godt produsert, ha lyd og lys i toppklasse, spesialeffekter, proffe dansere og kvinnelige konferansierer. Akkurat hvor Jon Gosselin passer inn i denne beskrivelsen, er foreløpig noe usikkert.

DJ: Jon Gosselin på jobb som DJ i august 2016. Foto: Splash News / NTB scanpix
DJ: Jon Gosselin på jobb som DJ i august 2016. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Bråk om utroskap og barn

Etter at Jon og Kate Gosselin gikk hvert til sitt, fulgte en opprivende og kostbar skilsmisse.

Beskyldningene haglet mellom de to partene, ettersom Kate påstod at det var «Jons aktiviteter» som tvang henne til å søke om skilsmisse. Jon uttalte på sin side at det var kona som valgte å ta det første skrittet, ifølge People.

Det ble også spekulert i om Jon hadde vært utro mot Kate med Hailey Glassman, datteren til Kate Gosselins plastikkirurg.

Saken fortsetter under bildet.

EKSKONA: Kate Gosselin avbildet i 2009, i forbindelse med at hun talte på en kvinnekonferanse i Long Beach, California i oktober 2009. Foto: Katy Winn / AP / NTB scanpix
EKSKONA: Kate Gosselin avbildet i 2009, i forbindelse med at hun talte på en kvinnekonferanse i Long Beach, California i oktober 2009. Foto: Katy Winn / AP / NTB scanpix Vis mer

Hailey avviste imidlertid dette i et intervju med E!Online.

- Jeg er ikke en h*re som bare er ute etter berømmelse. Jeg vil at folk skal vite sannheten. Akkurat nå snakker jeg fra hjertet mitt, fra meg selv. Jeg er ikke en kjendis, jeg er ikke en berømt person - jeg er bare en 22 år gammel jente som havnet midt oppi alt dette, sa hun i intervjuet, ifølge People.

Ifølge Entertainment Tonight har Jon samværsrett, mens Kate Gosselin har fullt foreldreansvar for de åtte barna.

I et intervju med ET i november, hevdet Jon Gosselin at barnas ansvar i hjemmet gikk utover tiden hans med dem.

- Pliktene deres kommer foran leksene. Pliktene seres kommer foran alle aktiviteter. Pliktene deres kommer til og med foran min samværsrett, så hvis de ikke gjennomfører pliktene sine, får de ikke komme hjem til meg, sa han.

Kate Gosselin ønsket ikke å kommentere eksmannens påstander i intervjuet.

LES OGSÅ: Møtte mobberen sin i skranken på McDonalds

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer