Nå blir Tone klesdesigner

Gjør som mange kjendisdamer før henne.

SANGFUGL: Det var gjennom talentshowet «Idol», som ble sendt på TV 2 i 2005, at Tone Damli Aaberge sang seg inn i de norske hjerter. Her opptrer hun under kanalens 20-årsjubileum i Grieghallen i Bergen tidligere i høst. Foto: Stella Pictures
SANGFUGL: Det var gjennom talentshowet «Idol», som ble sendt på TV 2 i 2005, at Tone Damli Aaberge sang seg inn i de norske hjerter. Her opptrer hun under kanalens 20-årsjubileum i Grieghallen i Bergen tidligere i høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den unge artisten Tone Damli Aaberge (24) spiller på mange strenger.

I tillegg til popstjernekarrieren og den kommende programlederjobben for «Idol», talentkonkurransen som gjorde henne kjent over hele landet, blir hun nå klesdesigner, skriver VG.

Hun har nemlig takket ja til å være inspirator og meddesigner for det danske klesmerket Designers Remix.

Dermed føyer Tone seg inn i rekken av artister som har fått sine egne kleskolleksjoner. Men hun forteller til avisen at hun ikke blir «høy på pæra» av den grunn.

- Jeg har ikke tenkt å late som om jeg er designer, det går jo folk på skole og bruker mange år på å bli. Jeg har gjort et samarbeid fordi jeg er interessert i klær, og fordi jeg kan.

Hun og forloveden Aksel Hennie (36) var onsdag denne uken på premiere til Hennies siste film «90 minutter». Paret ankom arm i arm, og tok seg god tid til å snakke med pressen.

I filmen spiller Hennie en voldelig ektemann, som banker opp kona. Til Seoghør.no innrømmet Tone at hun syntes rollefiguren hans var helt jævlig, men at kjærestens prestasjoner var fantastisk.  
 
- Jeg synes han gjør en helt sinnsyk rolle. Han er vanvittig dyktig. Han har en helt jævlig karakter, men jeg elsker ham uansett.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tone tror hun kommer til å begynne å grine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer