«Charterfeber»:

- Nå blir «The Classy Girls» til «The Trashy Girls»

«Paradise»-venninnene er klare for «Charterfeber».

NY UTFORDRING: Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude, som var med i «Paradise Hotel» i 2014, blir denne høsten å se i «Charterfeber». Video: TV3 Vis mer
Publisert

Flere nordmenn hoppet nok i stolen av glede da det tidligere i år ble kjent at TV3 skal gjøre comeback med «Charterfeber».

Serien, som følger en rekke nordmenn på charterferie i varmere strøk, ble sendt fra 2006 til 2013, der profiler som blant andre Svein Østvik (57) og Hilde Skovdahl (49) hadde sitt gjennombrudd.

De overnevnte skal for øvrig være med i høstens kommende sesong, men seerne vil også få gjensyn med andre kjente TV3-fjes.

Se og Hør kan avsløre at de to «Paradise Hotel»-venninnene Aurora Gude (25) og Ann Marielle Lipinska (28) er blant dem som skal underholde i tv-ruta denne høsten.

- Det var en venn som anbefalte meg å søke, og det første jeg tenkte var at jeg ville reise med Ann Marielle, siden årets «Paradise Hotel» ikke ble helt som vi ønsket. Hun var også gira, også ble vi tatt med, forklarer Gude.

Saken fortsetter nedenfor.

🦄🦄🦄 @ann.lipinska #theclassygirls

A post shared by Aurora Gude (@auroragude) on

- Vi er gale

De to jentene deltok sammen i «Paradise Hotel» i 2014, der Gude stakk av med seieren etter en usedvanlig nervepirrende finale. Etter å ha knust den berømte glasskula, valgte hun å dele pengepremien med Lipinska.

Duoen ble seerfavoritter for mange, og døpte seg selv som «The Classy Girls» inne på hotellet, noe de også i ettertid har blitt referert som.

Ann Marielle Lipinska var også blant deltakerne i årets sesong, da flere tidligere deltakere fikk gjøre comeback i forbindelse med programmets 10-årsjubileum. Aurora Gude var også blant de såkalte «Paradise-legendene» som kunne sjekke inn på hotellet, men det gikk ikke helt som hun ønsket.

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.06.2014 DRAMATIKK: Det ble en dramatisk finale av årest årets «Paradise Hotel» på TV3. Aurora Gude (21) fra Nøtterøy stakk av med seieren etter en «foto-finish». Video: TV3 Vis mer

Det var altså derfor hun ønsket å dra med seg venninnen på tur.

Overfor Se og Hør forklarer Gude at hun egentig ikke helt skjønner selv hvorfor de to reality-venninnene ville være med i «Charterfeber», men konkluderer med at de rett og slett bare liker en utfordring.

- Vi er jo veldig gale. Samtidig tror jeg at mange tenker at vi er sånne jenter som ikke engang klarer å ta i en flybillett til Gran Canaria, sier hun.

The classiest duo I know 💃👠👑 #theclassygirls

A post shared by Aurora Gude (@auroragude) on

Utfordrer fordommene

25-åringen beskriver charterturen som innholdsrik, med masse forskjellige følelser. Hun lover at seerne vil se latter, sinne og tårer i den kommende sesongen.

- Vi hadde jo mange fordommer om «Granca» som ikke stemte. Jeg trodde det bare skulle være masse narkomane og «trashy» folk. Men da vi var der, var det jo bare pensjonister overalt. Men, det stemte at det ikke er så fint der. Det var rett og slett stygt! Og kjedelig er det også. Jeg hadde nok ikke dratt tilbake, sier hun og påpeker:

- Med mindre det er i forbindelse med «Charterfeber» igjen, da.

I programmet vil man se en annen side av Gude og Lipinska, ifølge førstnevnte.

- Det er artig, for vi har prøvd å utfordre fordommene våre, så vi har gjort en del ting som vi ellers ikke hadde gjort - ting vi kanskje synes er litt harry. Nå blir «The Classy Girls» til «The Trashy Girls», ler hun.

At «Charterfeber»-fansen har mye å glede seg til, er hun ikke i tvil om.

- Jeg tror det er vi og «Charter»-Svein som kommer til å eie sesongen, slår hun fast.

Se og Hør har ikke lyktes med å få en kommentar fra Ann Marielle Lipinska.

RØRT: Aurora Gude (25) blir rørt av å se gamle bilder av seg selv på «Paradise Hotel›. Se og Hør og Dagbladet viste henne noen videoer fra hennes første TV-opptreden i forbindelse med innspillingen i Mexico. Det vekket sterke minner hos Tønsberg-jenta. Den tidligere «Paradise»-vinneren kan bli en av de såkalte «legendene» som får sjekke inn på hotellet på nytt i denne sesongen av det populære realityprogrammet. Video: Marie Røssland Vis mer

- Var litt i tvil

Tidligere i år ble det kjent at de profilerte «Charterfeber»-stjernene Hilde Skovdahl og Svein Østvik også blir å se i den nye sesongen.

Førstnevnte har vært med i alle sesongene, utenom den aller første i 2006. Østvik har på sin side vært å se i samtlige «Charterfeber»-sesonger.

Like før sommeren var det imidlertid ikke sikkert at «Charter»-Svein skulle få bli med på flyet til Gran Canaria, nemlig fordi det kunne krasje med innspillingen av «Farmen kjendis».

- Hvis jeg ikke blir med, er det fordi jeg har lagt andre planer som ikke går an å kombinere med «Charterfeber». Hvis alt går bra blir jeg selvfølgelig med. Jeg er nære på, sa han til Se og Hør i slutten av mai.

I midten av august bekreftet Østvik imidlertid overfor VG at han faktisk blir å se på TV3 denne høsten, blant annet sammen med «Charter»-Hilde.

- Alle trodde vel at det var over. I hvert fall regnet jeg med det. Litt i tvil var jeg, og jeg tenkte meg ekstra godt om. Men jo mer det nærmet seg, dess mer kjente jeg på at det føltes riktig å gå på en runde til, bekreftet han til avisen.

LES OGSÅ: Lege slakter «Ex on the Beach»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer