<strong>BLIR PAPPA:</strong> Øystein Pettersen kan se fram til både å bli pappa og å flytte inn i ny leilighet i løpet av våren, ifølge Her og Nå. Her er han under et besøk i TV-programmet «Senkveld» i 2010. Foto: SCANPIX
BLIR PAPPA: Øystein Pettersen kan se fram til både å bli pappa og å flytte inn i ny leilighet i løpet av våren, ifølge Her og Nå. Her er han under et besøk i TV-programmet «Senkveld» i 2010. Foto: SCANPIX Vis mer

Nå blir «Pølsa» pappa

- Det er spennende, men jeg vet ikke helt hva jeg går til.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: OL-mesteren fra Vancouver, langrennsløperen Øystein «Pølsa» Pettersen, kan se fram til et nytt gull på hjemmebane, etter at hans kjæreste Ellen Sandbakken har blitt gravid.

Til Her og Nå sier Pettersen at han gleder seg til å ta fatt på papparollen.

- Vi gleder oss veldig til å bli foreldre. Det er spennende, men jeg vet ikke helt hva jeg går til.

I tillegg til baby ser paret også fram til å flytte inn i en ny leiliget i Nittedal i mars, samme måned som Ellen har termin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Danser med baby i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer