Nå blir også kjæresten popstjerne

Hør Paradise-Ares sangdebut her!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen (21) har de siste ukene gjort stor suksess på nettstedet YouTube med poplåten «Chewing Gum».

Nå forsøker hennes kjæreste Are B. Schanke (23) - som hun møtte i TV3s realityserie -  å kopiere suksessen med å bidra på den norske rap-låten «Meg + Deg».

Seoghør.no kan i dag bringe de første smakebitene av låten, som ennå ikke er offisielt lansert.

Are - som sammen med Iselin satte sex-rekord i årets «Paradise Hotel»- hevder låten ble til på impuls for tre uker siden.

- Jeg har aldri sunget offentlig før og synger knapt i dusjen når jeg er alene. Men da jeg ble spurt av produsentene om jeg ville komme inn og prøve meg, tenkte jeg «hvorfor ikke?». Og det var jo veldig gøy. Det kan godt hende det blir flere låter.


Hans Paradise-kjæreste Iselin - som allerede har varslet nye sanger - utelukker heller ikke muligheten for at de to blir å høre sammen i en duett i fremtiden.

- Vi har faktisk snakket om det. Kanskje det skjer, det hadde vært veldig moro, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel Nordtømme langer ut mot Paradise-Iselin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer