Nå blir nok kona hans fornøyd...

Jessica Simson har ennå ikke bekreftet romansen, men dette bildet sier virkelig mer enn tusen ord.

HER BEKREFTES FORHOLDET: Jessica Simpson gidder ikke skjule sine følelser for den tidligere amerikanske fotballspilleren Eric Johnson lenger. På Capri i helgen kysset de foran fotografene. Foto: Stella Pictures
HER BEKREFTES FORHOLDET: Jessica Simpson gidder ikke skjule sine følelser for den tidligere amerikanske fotballspilleren Eric Johnson lenger. På Capri i helgen kysset de foran fotografene. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Jessica Simpson har feiret sine første dager i 30-årene på italienske Capri sammen med sin nye kjæreste Eric Johnson (30).

Paret har blitt observert sammen i fem uker, men har så langt ikke bekreftet forholdet.

Men etter sin europeiske ferie er nok en bekreftelse også overflødig, for bildene fra ferien viser tydelig de hete følelsene de har for hverandre.


Lørdag ble paret fotografert om bord på en luksusyacht, da Jessica plutselig hoppet opp på sin kjæreste og kysset ham heftig.


At de mener alvor med forholdet ble også tydelig da den tidligere amerikanske fotballspilleren, Eric, tok med seg Jessica som følge til besteforeldrenes 60-års bryllupsdag i Jacksonville.


- Jessica haster virkelig inn i dette forholdet, sier en kilde til UsMagazine.

Andre kilder forteller om hvordan paret stadig tar på hverandre, og hvordan Jessica elsker å klappe sin nye kjæreste på rumpa.

- De er så søte sammen, sier en annen kilde.

En som nok ikke er like fornøyd med det nye forholdet er Eric Johnsons kone. Han er nemlig fortsatt juridisk gift med sin kone gjennom fem år, Keri. Eric søkte om skilsmisse i januar, men den er fortsatt ikke godkjent, skriver UsMagazine.

Jessica Simpson innrømmet i forbindelse med fødselsdagen sin 10. juli at hun kjenner at hennes biologiske klokke tikker.

- Jeg trodde at innen jeg ble 30, så skulle jeg ha funnet ut hva jeg ville; Jeg trodde jeg skulle være en stor popstjerne, være gift og ha barn, sa Simpson til People.

Etter at hun skilte seg fra Nick Lachey, har Jessica blant annet hatt forhold til John Mayer, Tony Romo og Billy Corgan. Men kanskje finner hun omsider lykken med Johnson, som tidligere spilte  for San Francisco 49 ers og New Orleans Saints

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Trodde jeg skulle ha barn og ektemann nå