Nå blir lillesøstrene supermodeller

Noen søstre deler mer enn bare slektsbånd. Se hvilke unge modellspirer som er i ferd med å ta verden med storm!

SUPERSØSTRE: Søskenparene Poppy og Cara Delevingne (t.v) og Gigi og Bella Hadid gjør det alle stort som supermodeller.  Foto: NTB scanpix
SUPERSØSTRE: Søskenparene Poppy og Cara Delevingne (t.v) og Gigi og Bella Hadid gjør det alle stort som supermodeller. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Supermodell Gigi Hadid (20) er for tiden en av verdens mest ettertraktede supermodeller, blant annet på grunn av sineskylange bein

20-åringen har blant annet imponert på catwalken under Victoria's Secret Fashion Show, men nå går også lillesøster Bella (19) i hennes fotspor som modell. 

19-åringen har blant annet vært modell for kjente merker som Tom Ford, Balmain, Marc Jacobs og Chanel. 

Det er imidlertid ikke bare Gigi og Bella som er det eneste søskenparet som tar verden med storm.

Nedenunder finner du en oversikt over de hotteste supermodellsøstrene om dagen. 

Gigi og Bella Hadid

Søstrene Gigi (20) og Bella Hadid (19) er begge kjente fjes i moteverden, og de begge har frontet forsiden av noen av verdens største moteblader.

Gigis modellkarriere startet allerede da hun var to år gammel, men det var først i 2011 hun ble signert av selskapet IMG Models. 

I 2014 debuterte den blonde skjønnheten på New York Fashion Week, og har i ettertid prydet forsiden av blader som Vouge, Elle og Sport Illustrated. I november gikk hun ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show. 

Saken fortsetter nedenfor.

VERDENSKJENT: I november i fjor imponerte Gigi Hadid stort da hun gikk for det kjente undertøysmerket Victoria's Secret under Victoria's Secret Fashion Show.  Foto: Epa
VERDENSKJENT: I november i fjor imponerte Gigi Hadid stort da hun gikk for det kjente undertøysmerket Victoria's Secret under Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Epa Vis mer

Tre år etter Gigi ble signert av IMG Models, gikk lillesøster Bella i samme fotspor. 

- Det er vanskelig å være i denne bransjen alene, så det er fantastisk at jeg alltid har søsteren min. Jeg har ringe henne og spørre henne om hva som helst, og det er fantastisk, har Bella fortalt om søsteren sin til ET Online. 

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Gigi og Bella Hadid er ikke bare søstre, men også svært gode venninner.  Foto: SipaUSA
NÆRT FORHOLD: Gigi og Bella Hadid er ikke bare søstre, men også svært gode venninner. Foto: SipaUSA Vis mer

Poppy og Cara Delevingne

De vakre søsterene Poppy (29) og Cara Delevingne (23) har også blitt kjente navn og fjes i bransjen.

Storesøster Poppy ble oppdaget av agent Sarah Doukas, som også oppdaget Kate Moss (42), og ble i 2008 signert til modellbyrået Storm Model Management. 

29-åringen har gått for kjente merker som Burberry og Alberta Ferretti, og i 2012 frontet hun sommerkolleksjonen til det kjente merket Louis Vuitton.

Saken fortsetter under bildet.

EN STOR DAG: Da Poppy Delevingne giftet seg med James Cook i 2014, var lillesøster Cara brudepike.  Foto: wenn.com
EN STOR DAG: Da Poppy Delevingne giftet seg med James Cook i 2014, var lillesøster Cara brudepike. Foto: wenn.com Vis mer

I 2009, ble den kjente supermodellen Cara Delevingne også oppdaget av Sarah Doukas. 

De siste årene har hun blitt en av verdens mest populære modeller, og jobbene står i kø etter henne. Hun har hatt oppdrag for blant annet Topshop, Burberry, DKNY og Chanel.

- Jeg kunne snakket om lillesøsteren min til jeg blir blå i ansiktet. Jeg vet at navnet hennes er på alles lepper om dagen, og jeg kunne ikke vært mer stolt. Jeg er stolt hver eneste dag, har Poppy fortalt ifølge Mirror. 

Saken fortsetter nedenfor. 

VAKRE: Cara and storesøster Poppy Delevingne har begge gjort stor suksess som modeller.  Foto: Abaca
VAKRE: Cara and storesøster Poppy Delevingne har begge gjort stor suksess som modeller. Foto: Abaca Vis mer

Suki og Immy Waterhouse

Den britiske skjønnheten Suki Waterhouse (24) fikk en pangstart på modellkarrieren etter hun ble oppdaget på en bar da hun var 16 år gammel. 

I ettertid har hun utmerket seg i bransjen som modell for blant andre Tommy Hilfiger, H&M og Burberry. 

I mars for tre år siden ble hun sammen med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (41), men de brøt i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

TIDLIGERE STJERNEPAR: Suki Waterhouse og Bradley Cooper var sammen i to år før de gjorde det slutt i fjor.  Foto: Ap
TIDLIGERE STJERNEPAR: Suki Waterhouse og Bradley Cooper var sammen i to år før de gjorde det slutt i fjor. Foto: Ap Vis mer

Lillesøster Immy (21) har i likhet med Suki også frontet det kjente merket Tommy Hilfiger og en rekke andre kjente merker.

De to søstrene er ofte å se sammen på store kjendisfester, og ifølge Daily Mail deltok de begge på George Clooneys (54) store Halloweenfest i Los Angeles i oktober. 

Saken fortsetter under bildet.

LIGNER: De britiske søstrene Suki og Immy Waterhouse har på kort tid blitt svært populære modeller.  Foto: SipaUSA
LIGNER: De britiske søstrene Suki og Immy Waterhouse har på kort tid blitt svært populære modeller. Foto: SipaUSA Vis mer

Kate og Lottie Moss

Supermodell Kate Moss (42) ble oppdaget allerede da hun var 14 år gammel av modellagent Sarah Doukas. På 90-tallet var hun en av verdens mest kjente modeller.

I løpet av sin lange karriere har hun jobbet for undertøysmerket Calvin Klein, Chanel, Versace, YSL og Gucci - for å nevne noen.

22 år etter Moss poserte for Calvin Klein for første gang, debuterte lillesøster Lottie (18) også for det kjente merket. 

Saken fortsetter under bildet.

Tenåringsjenta signerte modellkontrakt med Storm Models, samme byrå som storesøster Kate, i 2014. Hun har allerede stilt som modell for magasiner som Teen Vouge og Dazed & Confused.

Kate Moss og Lottie, som egentlig heter Charlotte, deler samme far, reiseagenten Peter Edward Moss. Lottie er imidlertid halvt norsk, da norske Inger Moss giftet seg med supermodellens far i 1998.

I SØSTERENS FOTSPOR: Lottie Moss er kun 18 år gammel, men har allerede en lys modellfremtid. Det er kanskje ikke rart når storesøsteren er selveste Kate Moss. Til høyre er søstrene avbildet sammen på moteshow.  Foto: NTB scanpix
I SØSTERENS FOTSPOR: Lottie Moss er kun 18 år gammel, men har allerede en lys modellfremtid. Det er kanskje ikke rart når storesøsteren er selveste Kate Moss. Til høyre er søstrene avbildet sammen på moteshow. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun ser ut til å være i bedre for enn noensinne