- Nå blir jeg vel slemme-Sandra

Sandra Lyng Haugen har startet jakten på Norges neste popstjerne.

LETER ETTER ÅRETS SOMMERSTJERNE: Lena Midtveit fra Sony Music, produsent Ole Evenrud, og sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave skal sammen med Sandra Lyng Haugen velge ut finalistene i sommerens store artistkonkurranse «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Anders Myhren / Seher.no
LETER ETTER ÅRETS SOMMERSTJERNE: Lena Midtveit fra Sony Music, produsent Ole Evenrud, og sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave skal sammen med Sandra Lyng Haugen velge ut finalistene i sommerens store artistkonkurranse «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video med Sandra Lyng Haugen og de andre «Sommer-stjerner»-dommerne nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Sandra Lyng Haugen (23) tok Norge med storm da hun som 16-åring dukket opp i TV 2s talentkonkurranse «Idol».

Nå er den populære Mosjøen-jenta klar for selv å jakte på nye sang-talenter, som en av fire dommere i «Se og Hørs Sommerstjerner».

Sammen med musikk-produsent Ole Evenrud, Sony-sjef Lena Midtveit, og sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave, har Sandra vært med å plukke ut 25 pophåp, som har sendt inn bidrag til konkurransen via «Sommerstjerner»s Facebook-side.

- Jeg fikk høre at jeg var slemme-Sandra, og jeg prøver å være litt streng, men alle er jo så søte, særlig de fra Harstad, smiler hun.


Artistene som plukkes ut, skal delta på Se og Hørs sommerturné, hvor de kjemper om en plass i finalen.

Selve finalen arrangeres ombord 12-14 august på Kiel-cruise med Color Line.

Den som går helt til topps i konkurransen vinner både en tur til Brasil og muligheten til å få innspilt to låter i studioet til Ole Evenrude og få de utgitt av Sony. De kan også få muligheten til en full platekontrakt.

Sandra Lyng Haugen har stor tro på at det finnes en stjerne blant de innsendte bidragene.

- Det er så masse flinke folk der ute som ikke har fått sjansen til å vise seg fram. Jeg synes de er utrolig tøffe som har meldt seg på.

- Jeg tror ikke jeg hadde turt å melde meg på selv hvis jeg var en fersk artist. Da jeg ble med i ««Idol» var det det fordi noen andre hadde meldt meg på, smiler hun.

Hvilke finalister Sandra og de andre dommerne har plukket ut, blir kjent 2. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kysset du aldri trodde du ville se

Se video med Sandra Lyng Haugen og de andre «Sommerstjerner»-dommerne her:[obj:media:8736]