«Jakten på kjærligheten»:

Nå blir «Jakten»-paret samboere

De forelsket seg på tv i høst. Nå skal de flytte sammen.

TRAFF BLINK: Marte og Audun fra fjorårets sesong med «Jakten på kjærligheten» skal flytte sammen, etter å ha forelsket seg på tv. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet 
TRAFF BLINK: Marte og Audun fra fjorårets sesong med «Jakten på kjærligheten» skal flytte sammen, etter å ha forelsket seg på tv. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet  Vis mer

(Seoghør.no): En ny sesong av «Jakten på kjærligheten» skal straks i gang på TV 2, og tidligere denne uken ble de nye bøndene offentliggjort. Målet er å få flest mulig friere, og forhåpentligvis en sjelevenn til slutt.

Den veien gikk det utvilsomt for Marte Flemmen Berg (31) og Audun Øygard (40), som begge var med i programmet i fjor. De fant lykken med hverandre, og forholdet har holdt siden den gang.

Selger leiligheten

Nå kan de to avsløre at de skal ta forholdet et steg videre.

- I juni pakker jeg sammen livet, selger leiligheten min i Molde og flytter til Valdres, sier Marte til VG.

Paret skal nemlig flytte sammen, og alt som gjenstår er at Marte skal fullføre skoleåret. Hun er nemlig lærer, og vil ha alt på det rene når hun setter kursen mot Valdres.

Hun avslører overfor avisen at hun er fornøyd med tingenes tilstand, og hadde aldri forutsett i fjor at hun om et år skulle ha samboer.

- I utgangspunktet trodde jeg ikke at det skulle bli noe mer enn et brev. Nå satser jeg helt og fullt. Det er så herlig, og med tanke på konseptet «Jakten på kjærligheten», også overraskende, forsetter Marte.

FORELSKA: Audun og Marte forteller at de har vært heldige. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
FORELSKA: Audun og Marte forteller at de har vært heldige. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer

Til avisen forteller også Audun at han gleder seg ekstatisk til fremtiden, og at han og Marte klaffet fra første stund.

- Skikkelig forelsket

Forrige høst fikk vi følge rakfiskebonden Audun som en av fire bønder i TV 2-serien «Jakten på Kjærligheten».

Da det endelige friervalget skulle taes, sto det mellom Marte og Mette Skare. Det ble til slutt moldenseren som kapret rakfiskebondens hjerte.

Fra starten var hun egentlig en dame Audun var litt usikker på, men da de møttes sa det «pang» inne i Audun.

Bonden fortalte i fjor til Valdresmagasinet at han er skikkelig forelsket om dagen.

- Hun er så fin å være sammen med. Jeg slapper godt av sammen med henne. Hun har en flott balanse i egenskapene, mild, varm og lett å omgås, samtidig som hun sier ifra og står på krava, og hun er sjølsikker og trygg.

- Vet du, jeg er skikkelig forelsket og det kjennes deilig. Det er en intens og komprimert opplevelse på alle måter, spesielt følelsesmessig. Jeg er rett og slett fjortisforelsket.

I november kunne han avsløre overfor Dagbladet at det ikke var tvil om at han og frieren skulle flytte sammen.